keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Kompostinurkka nyt

Tässä se nyt on, valmiina vihdoin. Tai no, peintä hienosäätöä ehkä vielä laattojen saumakohtaan, mutta pääpiirteittäin valmis. Kutsumme tätä edelleen kompostinurkaksi, mutta nyt se ei enää kuulosta niin kamalalta kun ennen. Mistähän lie johtuu sitten.

Tilassa on nyt kaikki toiminnat mietitty viimeisen päälle. On kaappia työkaluille ja muille, pöytää istutuksiin, multaämpäreitä eri istutusmullille sekä tietysti komposti tekemään uutta multaa puutarhaan. Kaikki sijoiteltu siten että tuolla on helppo toimia ja liikkua myös kottikärryjen kanssa.

Olen ihan valtaisan iloinen että vihdoin on yksi paikka kaikelle puutarhanhoitoon liittyvälle eikä enää tarvitse juosta eri paikoista hakemaan tarvitsemaansa. Istutuspöydän alla säilyy ruukut sun muut ja kauneimmat tietty esillä siinä päällä. Mahtia on myös kun tuolla voi nyt laittaa nättiä esille. Enää ei tarvitse yrittää piilottaa asioita vaan nyt niitä voi korostaa.

Työkaluvajasta tuli muuten niin hieno että teen siitä huomenna vallan oman postauksen, joten ihan pian näette miltä se sisäpuoleltaan näyttää.

And the area on this side of the fence looks like this. Quite a change even if I say it myself. Everything is well thought and all the things have a place and a purpose. There's also plenty of free space to even maneuver wheelbarrows if needed. 

I really like how pretty everything looks now. No need to try to hide this corner of our garden no more. The tool shed turned out so nicely I'll have to make a completely new post about it. It really deserves it.

2 kommenttia: