torstai 11. toukokuuta 2017

Kaappisuunnitelmia

Nyt kun on taas sisätiloissa perehdytty kaappeihin tuli inspiraatio tehdä sellainen myös uloskin. Taannoisesta makuuhuoneen lattiaprojektista tuli kasa käyttökelpoista lautaa jonka ajattelin hyötykäyttää tekemällä niistä puutarhaan kunnollisen kaappivajan työkaluille ja muille puutarhatarvikkeille.

Suunnitelma oli taas hyvin helppo, piirsin paperille suunnilleen mimmoisen haluan ja viikonlopulla katson tuleeko tuosta lautakasasta semmoinen. Tuli mimmoinen tuli niin tästä tulee kyllä oivallinen lisä piskuiseen puutarhaamme. Alue jonne kaappi on tulossa tulee kokemaan myös muutaman muun parannuksen. Ennen vähemmällä käytöllä ollut nurkka on tarkoitus valjastaa oikein kunnolla käyttöön, mutta siitä tuonnempana, ensin rakennetaan kaappi.

Got some spare wood left over from the bedroom floor project and some plans to build a garden tool shed from it. Lets see how it works out.

1 kommentti:

  1. Mahtava blogi!!! Paljon ideoita ja loistavia ratkaisuja. Jään odottamaan lopputulosta uudesta projektista. Tsemppiä ja hyvää kesää.

    VastaaPoista