sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Pienesti pääsiäistä

Minä en ole enää vuosiin ollut kirjavien pääsiäsikoristeiden ystävä, ylipäätään koko koristelu pääsiäsaikaan on jäänyt tosi tosi vähälle. Jotain nyt kumminkin on aina oltava, koska ei se ihan ilman miltään pääsiäiseltä tunnu.

Löysin pari viikkoa sitten kirpputorilta ihan tyyliseni lasipurkin josta kansi jokus matkojen varsille hukkunut. Euron hinta ei mietityttänyt hetkeäkään koska purkki oli muuten täysin ehjä ja söpö. 

Kotona se sai heti toimen kukkamaljakkona. Muutama pajunkissa ja pari eukalyptuksen oksaa olivat mielestäni juuri sopivasti luomaan tyyliseni, vähän askeettisen pääsiäiskoristeen. 

I'n not a big easter decorator. I don't generally like the bright colors that go with this holiday. I usually put up something small and subtle. Like this year, a vintage glass jar found from  fleamarket with some pussy willows and eucalyptus. Just perfect to bring the easter feel for me.

5 kommenttia:

 1. Voi miten ihana asetelma maljakossa. Ja oikein sopiva tuo sun löyty kirpparilta!!

  VastaaPoista
 2. Samoin täällä, ei mitään kirjavaa, tosin maljakossa viinimarjan oksia valkoisilla höyhenillä, ja sitruunan tuoksuinen keltainen kynttilä, eipä muuta. Maljakkona myös vanha umpioimistölkki.

  VastaaPoista
 3. Taitaa olla amerikkalainen purkki. Hyvä löytö

  VastaaPoista
 4. Olis kanssa kovasti minun tyyliseni - sekä maljakko että siihen tehty asetelma ♥

  VastaaPoista
 5. Kaunis asetelma! Vaikka meillä kyllä saa olla väriäkin <3

  VastaaPoista