tiistai 4. huhtikuuta 2017

Rock'n'roll

Se oli loppujen lopuksi malkoisen helppoa muuttaa yksi tyylihuonekalu tylsästä todella rockiksi. Ei tarvittu kuin yhden pienen yksityiskohdan poisto, reipas hionta ja uudet kintut alle ja ummehtunut kaluste virkistyi ihan täysin.

Laatikoiden reunoja kiertäneet pienet koristelistat kun otti pois tuli kokonaisilmeestä hetkessä rennompi ja jämerämpi. Vanha lakkapinta lähti helposti koneella hioen ja työ tehtiin tarkoituksella hutiloiden jotta saatiin tuo mukava kulahtanut efekti. (Tässä on myös se hyvä puoli että nyt kun tuo on hiottu ja pintaan ei laitettu eikä laiteta mitään on se joskus helppo maalata jos sille päälle sattuu.)

Kintuiksi tylsän sokkelin tilalle ruuvasin ihan vaan vanhasta jakkaranrämästä pelastamani jalat. Pintaan sutaisin tummaa mustanruskeaa mattamaalia jonka sävy ei liikaa riitele laatikoston ruskeiden sävyjen kanssa. Tykkään että sopii toisiinsa tosi luontevasti noin. 

Nyt vaan kun saan itseni synkronoitua kameroineni kunnollisen päivänvalon kanssa niin pääsen näyttämään teille kuinka kivalta tämä rouheentunut lipasto eteisessämme näyttääkään.

P.s. Tuo alin laatikko istuu yhtä nätisti kiinni kun muutkin jäi vaan kuvatessa jostain syystä raolleen enkä huomannut.

And here it is. With a little rough sanding, new legs and the removal of the decorative trims from the drawers the furniture has got a whole new look; From boring to rock'n'roll.
Can't wait to show you how good this looks in our hall, but have to wait until me and the sunshine are home together at the same time first. It's been too gloomy to take any pictures inside for couple of days now.

5 kommenttia:

  1. Ja mitäpäs muuta siitä tulikaan kuin täydellisen epätäydellinen!

    VastaaPoista
  2. Jösses sentään kun tuli hienosta kaapista vielä hienompi olet kyllä taitava...ja kiva kun jaat kuvia töistäsi niitä on niin kiva katsella...ja haaveilla kunhan saisi jotain itsekkin aikaiseksi..;-)

    VastaaPoista