maanantai 24. huhtikuuta 2017

Makuuhuoneen kaapin parannus

Kaupallinen yhteistyö: Domus Classica
Makuuhuoneen kaappiprojekti josta jo taannoin vihjailin nytkähti vihdoin käyntiin kun ovet irrotettiin peilien vaihtoa varten. Olisivathan ne olleet ihan käyvät näinkin, mutta kun nuo yläpeilit on joku joskus kovalevyiksi vaihtanut niin tiesin ettei ne tuollaiset kuulu olla. Jotain kivampaa pitää tilalle laittaa että mieleni saa rauhan ja kivaahan siihen oli tulossa.

Ensinnä otettiin ne kovalevypeilit tyystin pois ja hiottiin ovet valmiiksi, sillä noiden peilien lisäksi tässä vaihtuu myös maalipinta. Hauska sattuma että tuolta alta paljastui aiempi vihreä väri, sillä juuri vihreää olin itsekin tähän ajatellut, vieläpä aika samansävyistä kuin tuo.

Ennen maalausta piti kuitenkin sovitella ne uudet peilit oviin ja apilankukkapeltiähän (apilanlehtipelliksi tai apilapelliksikin kutsuttu) minä näihin suunnittelin ja sitähän se sitten olla piti.
Aikani sitä etsiskelin eri rautakaupoista ennen kuin sain vinkin että mistä sitä varmasti saa; Domus Classicalta tietysti ja sieltähän sitä pari palaa projektiini sitten hainkin.

Pelti sopii kuin sopiikin ovien lookkiin ihan täydellisesti ja antaa kaapille nyt varmasti paljon tyylikkäämmän ilmeen. Hyvästi siis tylsille kovalevyille ja tervetuloa peltipeilit.

Vielä pitää kuitenkin maalata kaappi uuden väriseksi ja sitä vartenhan pitää tietty sekoitella itse maali. Sitä luvassa siis seuraavaksi.

In collaboration with Domus Classica. The bedroom wardrobe that I had in mind to makeover somehow is in progress now. The upper hardboards were replaced with clover tins and the look is already so much differend. Next I'm going to paint the whole cabinet with a greentone I'm going to mix myself.

2 kommenttia:

  1. Täällä innolla odotetaan lopputulosta. Tulee varmasti todella kaunis kaappi aivan ihanille astioillesi.

    VastaaPoista