torstai 20. huhtikuuta 2017

Päiväpeite

Tässä päivänä eräänä kirppiksellä tuli vastaan tällainen hieno puuvillainen rimpsupäiväpeite. Siinä tuli sitten ihan hirveä halu ostaa se vaikka torkkupeitoksi sohvalle tai pöytäliinaksi, mutta kun pääsin sen kanssa kotiin ja siirsin edestäni oviverhona ennen ollutta paksua samettiverhoa sainkin paremman idean; miksei samantien oviverhoksi. 

Eikä se nyt ihan hirveän huono idea ollut. Samanlai toimii kuin mikä tahansa muukin verho. Mittakin passasi melkein tarkalleen kun yläreunaa vähän käänsi niin että rimpsut tulivat eteen. Paksuuskin piisaa vallan hyvin näillä keleillä torppaamaan sen pienen vedon mikä tuolta kylmällä tulee.

Ja tosi hyvin passaa tyylin kanssa, raikasti koko tilaa kun sai sen nyt jo ummehtuneelta tuntuneen tumman verhon pois. Vaalea verho ei myöskään käy tuosta niin paljon silmään, eikä ole niin ilmiselvä että siinä sellainen on. Melkein voisi pitää tuossa ihan vuoden ympäri.

Found this cool bedspred from a fleamarket the other day and bought it to be used as a blanket or a tablecloth, but when I got it home I got an even better idea; as a door curtain. (In this old house the doors outside aren't that tight and we use a thick curtain in front of the inner door to prevent the draft.) The room looks looks very bright and summery now with the white cotton curtain with so cute fringes and all.

3 kommenttia:

 1. Pakko kysyä että mikä on tuo todella kaunis naulakossa roikkuva iso nahkainen laukku?
  Kuvissa paljon kauniita yksityiskohtia. TYKKÄÄN!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :-) Laukku on synttärilahjani viime vuodelta. Merkiltään Campomaggi.

   Poista
 2. aivan upea tuo iso ruukku kaapin päällä!! 😍👌

  VastaaPoista