sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Eteisen kevätpäivitystä

Nyt kun on aika aloitella kevätsiivouksia iski minulle hirveä inspis tehdä oikein kunnolla kevätjärjestelyjä. Eteisemme on jo monta vuotta ollut suht samassa kuosissa ja mikäs siinä, eipä tuonne oikein muunlaista kalusteiden järjestystä mahdu, mutta se mitä tuolla voi parantaa on juuri se millaisia kalusteita siellä on. (Kuva parin vuoden takaa kesältä).

Nyt siellä on monta vuotta ollut tuo suhteettoma suuri alunperin vanhojen lp-levyjen säilytykseen tarkoitettu kaappi jonka hankin jo vuosikausia sitten. Alussa se oli valkoinen ja sitten muuttui mustaksi muun sisustuksen rouheentuessa. Ja nyt se on alkanut kyllästyttää ihan toden teolla koollaan ja hankaluudellaan. Lipastoa tekisi mielummin mieli tilalle.

Olen tässä koittanut etsiskellä tilaan sopivampaa laatikostoa, mutta aika harvassa ovat ehdokkaat olleet. Se on aina kun etsii jotain mitoiltaan tarkkaa saa sitä hakea vähän kauempaa ja kauemmin.

No, tässä etsiskellessä alkoi tuntua siltä etten jaksa enää odotella kauempaa ja laajensin vähän hakua tyylihuonekalujen puolelle, vaikken niistä ihan hirveästi tykkääkään. Niissä kuitenkin osuu paremmin mitoitus kohdilleen ja jotkin asiat mitä tähän uuteen laatikostooni kaipaan ja kas, sitten löytyi tämmöinen:

Ihan äkkisältään ei varmaan aukene että mitä tässä oikein näin kun niin kovin kauas tyylistäni menee tämmöinen, mutta voin luvata että pienen operoinnin jälkeen tästä tulee melkoisen oivallinen kaluste eteisemme säilytyspulmien ratkaisemiseksi.

Vähän kun tuota kruusia karsii ja tuosta sokkelista hankkiutuu eroon, tilalle kapeat ja korkeammat jalat ja pinta uusiksi niin kyllä tämmöisestäkin voi ihan kivan saada luulen ma.

Ja työhän on jo aloitettu. Valmista lopputulosta päässen teille esittelemään ihan parin päivän sisällä.

It's time for spring cleaning and for me it means organizing and changing some of the furniture around the house. This time it's the black cabinet in the hall that has to leave (upper pic.). I've grown so bored with it and need a set of drawers there instead. I had been looking for a proper one but couldn't find one with the measures I need so I thought to take a risk and customize a suitable one from a piece that's totally wrong style for us. (pic. below.)
The work is already in progress and I get to show it to you in a couple of days. So stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti