keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Eri onnistunut kevätpäivitys eteiseen

Siellä se nyt on. Aurinko oli tänään juuri sopivaan aikaan yhteityökykyinen ja kerkesin napata muutaman kuvan lipastosta paikallaan eteisessämme. Ja kuten kuvista näkyy on se mitoiltaan ja olomuodoltaan sinne kerrassaan passeli.

Tavaraa lipasto vetää melkein yhtä paljon kun vanha kaappikin teki, mutta tässä ne ovat niin paljon helpommin käsillä. Jokaiselle riitti oma laatikko ja perheen prinsessalle, eli minulle tietenkin kaksi. Säilytän siellä hiustuotteita ja hajuvesiä kun tuossa sitä tulee aina laittauduttua ennen ulos lähtöä.

Uusi peili täytyy ehkä vielä hankkia sillä en nyt yhtään tykkää tuosta vanhan tyylistä. Jotain vähemmän puumaista sopisi mielestäni paremmin. Peilin yllä ollut käymätön kellokin sai lähtöpassit (tulee muuten ensi lauantain kirpparille myyntiin) ja tilalle löysin hauskan kesäisen kaislahatun. 

Mutta parasta tässä uudessa kalusteessa on kuitenkin ehkä se, että nyt kun kaikelle on oma paikka laatikoissa ei tuossa päällä tarvitse enää säilytellä mitään. Näissä tehoneliöissä on ihan luksusta kun on vain tuollainen tyhjä taso jossain jossa voi sitten pitää jotain nättiä, tai olla pitämättä.

And here it is in the hall. Fits perfectly to the style don't you think? I removed the old wall clock from above the mirror and replaced it with this cool hat that gives the space nice summer vibes. The style change makes a big difference to the atmosphere here and now the space feels a bit bigger even though the new set of drawers is almost as big as the old black cabinet was. 

I'm so happy that the things we use daily there are now hidden in the drawers and the top is free to showcase something pretty or just be empty. In these tight corners it's a luxury to have some empty places.

8 kommenttia:

 1. Olisin kiinnostunut peilistä, jos laitat myyntiin. :)

  Toi lattia on herkku!

  Kevätterkuin, Hanna

  VastaaPoista
 2. Upea eteinen siellä, kappihan on just tuonne tehty, mieki kuolailin täällä tuota lattiaa ja olkihattu on kiva noin!

  VastaaPoista
 3. Kiva eteinen ja tuo olkihattu on niin nätti!

  VastaaPoista
 4. Ihan älyttömän hieno tuli lipastosta! On hieno taito osata nähdä joku esine uudella tyylillä ja toteuttaa se.

  VastaaPoista
 5. Ja taas niin täydellistä, lipasto sopii niin hyvin noiden rappujen kanssa. Kuten olen ennenkin todennut, olet tosi taitava.

  VastaaPoista
 6. Lipasto näyttää kuvissa nahkapintaiselta. Korkeammat jalat keventävät. Odotan innolla uutta peiliä.
  M&

  VastaaPoista