sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Väriallergisen vappukoristeet

Jos ei tykkää kirkkaista väreistä voi vappukoristuksensa laittaa ihan hyvillä mielin vähän vähemmän ärtsyillä värimaailmoilla. Tuunasin vähän vanhaa simaetikettiäni petroolimpaan siniseen ja laitoin serpentiinin tilalle jouluista ylijäänyttä pakettinauhaa. Ilmapalloista valikoin vain luonnonvalkoiset ja lopputulemahan on silti varsin vappuisa vai mitä?

Olen taas uskollisesti liikkeellä ihan viime tipassa jopa melkein liian myöhään, mutta jos siellä joku on joka simapulloihinsa tämmöiset etiketit tahtoo niin allaolevan kuvan kun kopsaa koneelleen ja tulostaa niin siitä saa. Väri tulostekuvassa on huisisti tummempi kuin noissa pullokuvissani on, mutta sehän on ihan tulostimesta kiinni millälailla se tuon sävyn katsoo. Kameranikaan ei ehkä poiminut ihan kaikkea viheriää etiketeistä, näyttää sinisemmältä kuin luonnossa. Mutta kokeilkaa itse mitä tuolta tulee, ei se huono voi olla ja jos ei tuo nappaa niin tästä linkistä löytyy lisää etikettivaihtoehtoja kun rullailee vähän alaspäin.

(Ja etiketithän liimataan lasipullon kylkiin ihan vaan vedellä laimennetulla eikeeperillä tai vastaavalla. Irtoavat tiskiä varten sitten ihan kevyellä vedellä liotuksella,)


My decoration for the fist of may this year is stripped down of bright colors completely. I only excepted petroleum blue and off white, with the brown tones of mead and funnel cake. 
If you want to decorate your mead bottles with my labels feel free to copy and print the picture above. If that color doesn't please your eye you can scroll down for a better one in this link where I have collected all my previous mead label designs.

5 kommenttia:

 1. Nuo sun simaetiketit on aina niin nostalgisia :) Hyvää vappua täältä valkoisuuden keskeltä!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat etiketit. Täytyypä kopioida itselle.

  VastaaPoista
 3. Kivat etiketit. Meillä vastaavia liimattiin ihan vaan maidolla. Hyvin pysyi ja irrotus oli helppoa, sen kun kasteli uudestaan.

  VastaaPoista
 4. Otin etiketit käyttöön ja tykkään tosi paljon. Ihanan nostalgiset ja vieraatkin ovat ihastelleet lopputulosta. Kiitos tästä.

  VastaaPoista