torstai 3. maaliskuuta 2016

Sisustusjuttuja Kialle

Ahkerina ollaan oltu Kian huoneen suhteen. Paljon on tehty löytöjä kirppiksiltä ja paljon on tuunailtu. Lipasto oli ennen männyn värinen, & merkki kultainen ja pöytälampun jalka oli vain tylsä tanko. 

Meinasin ensin etten laita huoneeseen neuletapetin lisäksi mitään muuta osviittaa tähän maailmaan, mutta kun pohdin millä tylsän pöytälampun jalkaa voisi piristää en voinut vastustaa kokeilla koristaa sitä lankarullilla. Lopputulos on niin herkullinen että ehkä se nyt saa olla noin, riippuen tietysti löytyykö siihen nyt sopivaa varjostinta.

Sängynpääty on verhoiltu alelaarista löytyneellä (mutta silti aika hinnakkaalla) ihanan eläväisellä harmaalla kankaalla. Tämä on mielestäni juuri sitä luksusta jota pitää vähän ollakin. Hyvät materiaalit ovat kaiken a ja o. 

Kierrätyskeskuksesta löytyi huoneeseen valaisimia huippuhalvalla. Olen aina tykännyt näistä Ikean peltilampuista jotka eivät enää vuosiin ole siellä valikoimissa olleet. Lykky että löytyivät juuri tähän projektiin. Löytyi myös se kattomalli jossa kolme spottia.
Taustalla häämöttää kirpputorilta kahdella eurolla löytynyt ikean tusinataulu jota vähän tuunattiin maalilla. Saattaa olla että tuunaan vielä noita kuviakin jos oikein innostun.

Tämä kertakaikkisen viehkeä mäntylipasto löytyi Fidasta ja tietysti siittä puuttui osa alkuperäisistä nupeista. Olen jossain netissä joskus törmännyt kuvaan tällaisesta juuri tällaisin vetimin ja kun tuollaiset metallivetimet sattuivat varastoissani jouten lojumaan niin siitäkös sitten vaan sellaiset laittamaan. Hyvä tuli, ellei jopa erittäin hyvä. 

More find for Kia's room. All these were second hand finds that we did some work to. The dresser was previously brown, but painted white with new pulls it looks brand new again. The & sign was golden but now it's grey. The table lamp was boring so I put some balls of yarn on it. The Ikea spotlights were a good find, I really like that style. We also got the ceiling lamp too. And the headboard we upholstered with a really expensive fabric we found on sale. Just to have something completely new to the room too.

8 kommenttia:

 1. Lipastosta tuli kertakaikkisen upea, hyvin tehty :D

  VastaaPoista
 2. On kivoja ideoita. Itselläni kypsyy idea virkatusta lampunvarjostimesta. Kävisikö sellainen tuonne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri nyt yritetään pitää ihan minimissään nuo käsityöaiheet sen tapetin vuoksi, ettei mene ihan överiksi. :-)

   Poista
 3. Oih, tuleepa ihana huone. Pitäisi alkaa samanmoiseen sisustusesineiden haalintaan tytön uuteen huoneeseen. Koulupöydästä se on kai aloitettava. Mukavaa viikonloppua. Ritu

  VastaaPoista
 4. Alkaa näyttää tosi lupaavalta ja houkuttelevalta!

  VastaaPoista