keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Remontoinnin suurin ärsytys

Nyt kun se vessa on remontissa niin missäs kaikki ne tavarat lojuukaan mitkä siellä pitäisi olla? No suurin osa tässä keittiön pöydällä tietenkin. Näissä neliöissä jos joku paikka on rempassa niin jossain on aina väärässä paikassa se kasa tavaraa jota tarvitaan ja remppakamat ovat sikin sokin joka paikassa. 

Itse olen kutakuinkin järjestyksen ihminen, ainakin niiltä osin että tykkään pitää tavarat suunnilleen siellä mihin ne kuuluvat. Ärsyttää suunnattomasti jos löydän hammasharjan olohuoneesta tai likaisen lautasen makuuhuoneesta ja nyt joudun sietämään tätä näkyä keittiössä, puhumattakaan siitä että eteisessämme on kylpyamme.

No onneksi enää pari päivää. Kaakelit veskissä odottavat vain saumojaan ja sitten saan palauttaa kaiken taas omille paikoilleen ja mieleni saa rauhan. 

Mutta on tässä jotain kivaakin. Pyhinä kun piti rautakaupoilla poiketa tarttui sieltä mukaan tämmöinen söpö ostoskori jonka bongasin ihan tätä tarkoitusta varten, että saan saippuakokoelmani nätisti yhteen paikkaan nyt. Tämä on varmasti ihan yhtä näppärä taimikaupoilla tai kirpparireissuilla tai ihan vaan säilyttimenä jossain nurkassa ihan vaan kun niin nättikin on.

Ja jos jo kyllästyttää nämä minun keskeneräisyydet ja remppakuvat niin käykäähän kuulkaas vilkaisemassa tuolla StyleRoomissa paraikaa käynnissä olevaa Suomen Inspiroivin Koti -kilpailua. 
Siellä on raati valinnut jäsenistä viisi niin ihanan persoonallista kotia että oksat pois. Niitä kaikkia katsoessa kyllä silmä lepää ja inspiraatiot iskee. Kannattaa siis käydä kurkistamassa ja osallistua voittajan valintaan. Ja niin kun StyleRoomin tapoihin  kuuluu on kaikkien äänensä antaneiden kesken jaossa superkivoja palkintoja myös. P.S. Käykää pian sillä kilpailu on voimassa enää huomiseen 31.3. asti.

As we don't have a bathroom right now, all the stuff that belong in a bathroom are lying around the house. Most of them on the kitchen table (the tub in the middle of the hall). I hate have things in the wrong places so this is quite difficult for me to tolerate, but luckily it's not for long now. A couple of days and the bathroom is done and I get to put everything back to it's place.

If you want to look at something pretty instead of my clutter-pics, go check out this StyleRooms cool contest of the most inspiring home in Finland. 

6 kommenttia:

 1. Voi herttinen, mikä kori! Mistä tuollaisia saa, haluan samanlaisen..?! :)

  VastaaPoista
 2. Tiedän kyllä, puolitoista vuotta asuttu ja remontoitu taloa yhtäaikaa. Vessan laatoitus näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Malttamattomuutta myös täällä puolella ruutua. Aivan varmasti lopputulos on huikea!

  Sulla oli muuten muutama postaus sitten (sillon olkkarin seinän maalauksen aikaan) juttu siitä kollaasitaulusta. Siitä mihkä laitoin kaikki erikseen pyörivät vanhat pikkujutut yhteen kokoelmaan tauluun. Niin kysyisin että millätavalli kiinnititne siihen pohjaan? Itellä vähän samantyylinen projekti alkamassa (mm. vanhoja rekisterikilpiä) niin voisin kans miettiä sitä kiinnitystä.

  Kiitos!

  -Karakali-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan nastoilla laitoin kevyemmät ja kipsilevyruuveilla painavammat. :-)

   Poista
 4. Onpa kaunis kori!
  Valoisaa päivää sulle ❤

  VastaaPoista