torstai 24. maaliskuuta 2016

Hip ja hei

Ne ehtivät kuin ehtivätkin. Laatat pääsiäiseksi siis. Tässä kuvassa nämä hartaasti metsästetyt laattalistat jotka näyttävät minun silmiini kyllä ihan samanlaisilta kun tuossa Carrien kylppärissäkin. Mittasuhteetkin melkolailla nappiin.

Seinälaatatkin saapuivat ja nekin tyyliin sopivat. Jännitti kovin että osuuko näiden värisävyt yksiin noiden listalaattojen kanssa, polttoeristä kun ei koskaan tiedä, mutta hyvin osui.
Työkalutkin kerätty lainaan appiukolta, että voi nyt sitten pääsiäistä viettää täällä kylpyhuoneremontin merkeissä.

Ja pakkohan se oli tehdä tällainen kuivaladontakoe noilla laatoilla. Valkoisten paperien päälläkin näyttävät nyt jo niin hienoille ettei meinaa järki pysyä kohta päässä enää. Ehkä jo huomenna, mutta viimeistään lauantaina pitäisi näitä sitten päästä lätkimään seinille. En malttaisi odottaa, mutta on tuo tasoitus ja maalaus vielä hieman kesken ja se pitää tehdä kunnolla ensin.

The tiles arrived! I'm just so, so happy right now. The look is going to be almost exactly like in Carrie's bathroom. Can't believe my luck that I found the exact molding tile that Carrie has. Now I only need to finish the smoothing of the walls first before I can start laying these beauties on the walls. Happy easter to me!

6 kommenttia:

 1. Oi oi, laatat on komeet! Tuosta tulee kyllä niin hieno :) Tahtoo tuon boordilaatan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Jos mulla jää yhtään yli voin tuoda mallilaatan ensi viikolla mukanani ;-)

   Poista
 2. Näyttääpä upealta, en malta odottaa että nään lopputuloksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tällä hetkellä, kun hommaa on vielä niin paljon en malttaisi odottaa sitä valmista minäkään. :D

   Poista
 3. Heippa! Oma vessa on odottanut samanmoista boordilaattaa jo vuoden kun ei meinaa löytyä.. satutko vielä muistamaan mistä nämä löysit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo löytyi ihan K-raudasta, en ole nähnyt valikoimissa enää kylläkään. Kiven alla tosiaan ovat.

   Poista