keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kerrosta kerroksen päälle

Kuinka kadottaa lasikuitutapetti kosteissa tiloissa? No tällai. Katkeruutta hivenen tunnen siitä, että tälle kammotukselle on se telattavakin pakkeli jo keksitty, mutta eipä sitä ole tarjolla kosteisiin tiloihin niin pitää tyytyä perinteiseen. Eli lastalla purkista seinään vaan.

Ensimmäistä kerrosta seinään läästiessä meinasi usko joutua koetukselle, sen verran hankalaa homma oli, mutta sitten kun älysin laittaa vähän ohuemmalti tavaraa kerrallaan alkoi puuha sujua paremmin.

Tänään juuri äsken toista kerrosta pistäessäni paikoilleen alkoi tuntua siltä että ehkä tämä sittenkin tästä. Huomenna kun jaksan rypistää vielä kerran on tuo tapetti iäksi piilossa. Homma sujuikin jo paljon paremmin kun eilinen. Ranneliike oli hallittu.

Onneksi ei kuitenkaan koko tilaa tarvitse tasoitella, yläosat vain. Niihin tulee siisti maalipinta ja hieman puolivälin yläpuolelta alkaa sitten laatoitus alas asti (tasoittelin ehkä turhankin alas intopäissäni).

Männä viikolla tilatut laatakin saapunevat huomenna jos pääsiäinen ei tunge sotkemaan kuljetusliikkeiden aikatauluja liiaksi. Peukut pystyyn ja sormet ristiin sille siis. Saisi sisustusmaanikko pyhiksi mieleistään puuhaa kun pääsisi laatoittamista opiskelemaan. Hip ja hei.

The bathroom makeover is progressing by smoothing down the glassfiber wallpaper. There is two layers of filler in the bottom pic and it will take one more layer before it's done and the pattern on the wall is gone. I want it to bee smooth so I can just paint it white. Luckily the tiling is going to take up most of the walls so I don't have to apply the filler everywhere. 

5 kommenttia:

 1. Ihanaa seurata sinun remontteja.

  VastaaPoista
 2. Hiljaa hyvä tulee...mikä tuo aine muuten on,mitä laitat tapetin päälle...meillä nimittäin samaista tapettia vessassa...ja maalaatko sit kosteantilan maalilla päälle.
  Remontin täyteistä Pääsiäistä☺.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan märkätilatasoitetta. Ja maali päälle on myös sellaista joka sopii kosteaan tilaan tottakai.

   Poista
 3. Minuakin kiinnostaa toi pakkeli ja maali, täälläkin Luja-maalilla maalattu lasikuitutapetti kylppärissä ja vähän tekis mieli modata. Millä maalilla aiot maalata? Hieno wc tulossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päädyin vetelemään pintaan sitä samaa Luja-maalia. Kun on hyvin toiminut ennenkin, toiminee jatkossakin. :-)

   Poista