perjantai 11. maaliskuuta 2016

Kylttikauppias tässä hei

Olin jo jonkin aikaa pyöritellyt mielessäni ajatusta tehdä kylttikauppaan E-taulu myös taitettavana mallina. Kun sitten sain jokin aika sitten pari sähköpostia jossa kyseltiin suurempaa taulua päätin pistää tuon ajatuksen toteutukseen ja parin mutkan kautta sain vihdoin työstettyä mallin markkinoille.

Tämä on siis edeltäjäänsä suurempi ja näyttävämpi. Tuon taitoksen ansiosta myös näppärä säilyttää, kuljettaa ja minulle postittaa. Näitä löytyy nyt siis kylttikaupastani. Hintatiedot siellä.

Samaan syssyyn tein myös toisen toivotun kylttiuutuuden. Niille joille pelkkä vapaa / varattu teksti ei vessan oveen ole riittävä, on nyt myös tarjolla kyltti joka selkeästi kertoo mitä oven takana on. Tämä myös lisätty valikoimiin.

Ja samalla voin kertoa että minulta on myös mahdollista tilata kylttejä ihan omalla tekstillä. Muutamia erikoiskylttejä olen jo tehnytkin. Kannattaa siis kysyä jos valmiista kylttimalleista ei mieleistä löydy. Hinnat näille erikoiskylteille määräytyvät koon ja tekstin määrän mukaan. Laitan näistäkin erikseen tiedon myös kylttikauppaani myöhemmin, mutta vihjaisen jo nyt jos kiinnostuneita löytyy. Sähköpostia tulemaan vaan.

I made some new signs to my little sign shop. A bigger version of the E-chart and a small sign to use on a restroom door. I also make custom signs to your liking. The cost of those depend on the sign size and the amount of text on it.  I also now offer shipping outside of Finland, so if you are interested of buying signs from me send me an email (address is on the upper left corner of the blog on a picture of a sign).

5 kommenttia:

 1. Ken & Barbie on paras! ;)

  VastaaPoista
 2. Hienot kyltit! Mutta tuo lamppu on ihan huippu! Oletko tehnyt itse? Taas kuolattiin tuota kleinarin perä-kaappia,saiskohan kuplasta vastaavan,hmmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen lampun tuunannut juu. Miksei saisi kuplankin perästä kaapin tehtyä, sohvan nyt ainakin ;-)
   https://www.google.fi/search?q=vw+beetle&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi1-YagusPLAhXHYZoKHfkHDcsQ_AUIBygB&biw=1670&bih=859#tbm=isch&q=vw+beetle+sofa

   Poista
 3. Upeita! Täytyy katsoa,mitä pojan huoneeseen mahtuu :) Lamppuun ja oikeastaan sohvaankin löytyy matskua omasta ladosta :)

  VastaaPoista