keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Pohdintoja Annan huoneeseen

Kian huoneen tultua valmiiksi on aika taas keskittyä Annan huoneeseen. Se on tyyliltään niin erilainen että sen valmistuminen näin kirppistelemällä ottaa enemmän aikaa, sinne kun pitää löytää niitä aarteita.

Yksi asia löytyi kuitenkin melko alussa, kun pohdiskelin mistä saisin tuollaista kivaa muotoa huoneeseen mikä näkyy tässä Annan tekemässä moodboardissa tuon hauskan rottinkisohvan muodossa (melko keskellä alhaalla).

Ikealla oli muutama vuosi takaperin valikoimissaan Noresund-rautasänky mikä tuli oitis mieleen tuon kiemuraisen muodon takia ja eihän sellaista tarvinnut sitten kovin kauaa käytettynä etsiä kun sopiva yksilö löytyi.  140 leveänä sopii hyvin lähes aikuisen  tarpeisiin ja vähän naisellisempine muotoineen tekee muuten niin maskuliiniseksi suunnitellusta huoneesta vähän pehmeämmän.


Sängyn ollessa varastoituna väliaikaisesti täällä minun hoteissani päätin vähän testailla omilla tekstiileillä, että minkä tyyliset petivehkeet tuohon sitten hankittaisiin. Ne saisivat taas olla vähemmän romanttisia, mutta kuitenkin mukavia. Nämä hömppälän himan (H&M Homen) tyyny ja pussilakana kassissa olisivat ihan napakymppejä, mutta kun en omistani tahtoisi luopua pitää katsoa josko jostain muualta tulisi vastaan.

Vähän tummemmatkin sävyt vielä menisivät. Päädyn päällä oleva pussilakana ja huopa olisivat kyllä minulle ylimääräisiä, mutta niiden pariksi tarvitsisi kyllä jotain rouheaa (kuten tuo tyyny). Noh, ans kattoo ny mitä sieltä kirppareilta löytyy, jahka tässä nyt vaan kiireiltään taas ehtisi kiertelemään lähteä. 

Jos satutte omaamaan tuollaisia tekstilakanoita tai tiedätte missä niitä vielä kaupan olisi (käytetyt etusijalla) niin vinkatkaa toki jos viitsitte.

As Kia's room is ready now, its' time to continue planning Anna's room. We found the perfect bed for her. It's an Ikea - vintage, Noredund bed, a model no longer sold in Ikea, but was easily found second hand. It has just the right amount of girlyness for the room.

Now I just need to find bedding close to these ones in the pictures. These are mine that I just borrowed there to feel what would look the best.

4 kommenttia:

 1. Olikos se Askossa vähän samantyylinen rautasänky jossa kiemuraa, meilläkin oli se. Mutta toki vähän erilainen kuin toi Ikean.. :)

  VastaaPoista
 2. Elloksella oli tarjolla ruskeita lakanoita, joissa oli tekstiä. Oli kyllä usa:n liputkin kuvassa. Ei ollut ihan ale tuote, mutta jospa ois sitte pitkäisempi lakana.

  VastaaPoista
 3. JYSKissä olis nyt jotain tekstitekstiilejä kaupan, huomasin...

  VastaaPoista
 4. Vinkki: Tokmannilta sais nyt edullisesti aika kivan Kotikullan tekstillisen pyykkikorin.

  VastaaPoista