sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Viimeiset härnyyt ennen valmista

Kian huoneen sisustus alkaa olla pulkassa. Tässä vielä viimeisiä maistiaisia siitä mitä tuleman pitää ennen kun näytän teille koko lopputuloksen. Kirpputorilta löytyneet pärekoppa ja kukkaruukku muodistettiin maalaamalla niihin kuviot. Huonekasvi ja tyynyliina fuskattiin ostamalla ne kaupasta. Huoneeseen piti itseasiassa ostella muutamia muitakin juttuja kaupasta, mutta ihan kaikkea ei voikaan aina löytää kirppareilta kun näin nopealla aikataululla tekee. 
Pukkijalat löytyivät vitosella kierrätyskeskuksesta ja pöytälevy talon omasta varastohuoneesta.

Ja sitten vielä tämä viehkeä korituoli (joka ärsyttävästi tässä vasta osittain). 28 euroa ei ollut laisinkaan paha hinta siitä että huoneeseen saatiin näin ihana katseenvangitsija.

Huomenna pääsette siis näkemään millainen huoneesta sitten tuli, mutta sitä ennen vielä ne ennen -kuvat. Valitettavasti vain kännykällä räpsäistyjä ja huoneesta oli ehditty jo vanhat kalusteet kierrättää pois, mutta ennen-kuvat nyt kuitenkin. Muutoksen huomaa vasta kun ne on ensin nähty.

Huone on siis kovin piskuinen ja siinä on osittain vino katto, ulostyöntyvä muuri sekä kaksi vintinovea. Osalla seinistä aikansa elänyt vaaleansininen raitatapetti ja osalla yhtälailla aikansa elänyt beessi maalipinta lasikuitutapetin pinnassa. Katto ja lattiat inhaa laminaattia, mutta siistit ja käyttökelpoiset joten niihin ei saanut kajota.

Muurin viereen jääviä lokosia ei oltu aiemmassa designissa osattu käyttää hyödyksi ja vintinovien ihana mäntypintainen sormipaneli ei tässä värimaailmassa erottunut edukseen.

Valaistus ja ikkunaverhotkaan eivät oikein vastanneet tarkoitustaan. Huonetta valaisi vain kattolamppu ja sekin huonosti sälekaihtimien ollessa suurimman osan aikaa kiinni hankalan käyttösysteeminsä ansiosta.

Mutta eipä hätää, tämä on jo mennyttä maailmaa. Nyt huone on ihana, valoisa, raikas ja niin sopiva sen asukilleen ettei tosikaan. Malttakaa siis huomiseen niin näette mitä sainkaan tuolla aikaan.

The last shopping to Kia's room makeover and the before pics of the room. (They had already moved out most of the old furniture). It really didn't look that inviting before. The colors are dated the lighting is all wrong and the window treatments didn't function right. But nice things are the cool small attic doors and the nooks beside the chimney wall. 

The room is all done now and tomorrow I'll show you the result. I promise you, it will be awesome.

4 kommenttia:

 1. Hitsi miten mainio projekti! Arvaan, että olet nauttinut täysillä huoneen uudistamisesta :)
  Alkupalat lupaavat hyvää, mielenkiinnolla jään odottelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tämä on ollut niin kivaa että ihan harmittaa kun se on nyt jo valmis. :D

   Poista
 2. Nämä on kyllä blogistanian parhautta! Onnistuneet muutokset. Juu, tiedän jo etukäteen, että ihan varmasti on onnistunut :D
  Kuinkas muutenkaan!

  VastaaPoista
 3. Sä oot kyllä niin kurko näissä hommissa että ei meinais malttaa odottaa...

  VastaaPoista