lauantai 26. maaliskuuta 2016

Ja siitä se läks

Eilen illalla päästiin sitten jo vähän harjoittelemaan laatoittamista. Ensin katseltiin viljalti videoita ja ohjeita netistä, soitettiin sukulaisille ja kyseltiin tarkennuksia, pohdittiin ja puntaroitiin ja sitten kun tuntui että nyt on tarpeeksi tietoa päässä, niin sitten alettiin.

Aluksi jännitti ja kädet tärisi, mutta muutaman kierroksen jälkeen alkoi jo tuntua paremmalta. Tovin kyllä otti ennen kun osasin laittaa tuota laastia aina tarpeeksi korkealle asti. Tässä kuvassa vielä liian vähän. Myöskään nurkat eivät olleet alusta asti ihan hanskassa, mutta juuri tämä kohta jää kivasti ammeen taa piiloon ja valkoisilla saumoilla saa aika paljon anteeksi sitten loppupeleissä.

Ja sitten parin tunnin päästä näytti jo tältä. Ei nyt ihan hirveän huonosti näin ensikertalaisilta seinän laatoittajilta. Toki olisi voinut harjoitella ensin jollain vähän helpommalla laattamallilla, mutta menihän tuo tämäkin. 

Halusin ehdottomasti tehdä seinään tuommoisen syvennyksen peiliä varten. Unelmissani se näyttää valmiina sitten tosi kivalle. Nyt en oikein osaa sanoa miltä se näyttää, mutta kyllä se tästä. Homma jatkuu.

The first tiles on the wall. We've never tiled a wall before so this has been scary and educational for us. As first timers we didn't expect to do a perfect job, but I'm still surprised how nice the result looks. I wanted to leave a space for the mirror inside the tiles, so it'll sit nicely. I hope it'll look good when finished, right now it looks kind of funny. 

8 kommenttia:

 1. Tullee kyllä hieno. Apua...meillä pitäisi kylpyhuone kunnostaa ja petonifiilis täytyisi saada . Nyt tuntuu ,et heti pitäs päästä hommiin ,kun näitä sun ihanuuksia kattelee. Peilisyvennys on ideana loistava. Oot kyllä ihailtavan taitava käsistä ��. Odotan innolla jatkoa ��

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Olet taas ilahduttanut blogisi seuraajaa hyvällä tekemisen meiningillä, kiitos! Terveisin yksi hidas, mutta muuten innokas kodinvirittelijä Lahdesta.

  VastaaPoista
 3. Vau, hyvältä näyttää - ja varmasti jännää päästä tekemään itse. :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti teidän kaakelit pysyy seinässä, kun laasti kuivuu niin voi kutistaa lasikuitutapetin kurttuun. Olisko kannattanu pohjan tehdä paremmin!? Aika näyttää miten käy, toivottavasti hyvin. ��

  VastaaPoista
 5. Mahtava tekemisen meininkiä! Hienoja nuo laattalistat, en ole ennen tavannutkaan moisia.

  VastaaPoista
 6. Eilisessä elokuvassa "Pimeyden Ytimessä" Mel Gibson ajeli partaansa samanhenkisessä kylpyhuoneessaan...
  T: Kirsi Maria

  VastaaPoista