maanantai 29. helmikuuta 2016

Puulaatikkopaljous

Pelastin porstuasta tulevan kierrätyskeskuksen alta  pois kivan kasan vanhoja Alkon puulaatikoita ja toin ne olohuoneeseen lämpimään. Ladoin ne vain päällekkäin ja asetin päälle mustan levyn jonka löysin autotallista. Niistä tuli varsin nätti, mutta täysin hyödytön sivupöytä, noin niinkun säilytyksen kannalta.

Olin nimittäin jo aiemmin vaihtanut huoneessa aiemman tv-tason tähän vielä hienompaan Alkon puulaatikkoon, joka oli ennen luurankojulisteen alla. Tämä ruskea sopii mielestäni telkkarin alustaksi paremmin kun se aiemmin ollut, joka oli sävyltään paljon punaisempi. Se onneksi löysi heti uuden kodin ja on nyt siskolassa varakeittiönä.

Tykkään tuosta puulootapaljoudesta kyllä tosi paljon. Se tekee huoneesta paljon hauskemman kun ennen ja värit sopivat tilaan eri hyvin. Välistä on kyllä ihan mukavaa olla tällainen tavaran hamstraaja jolla kaikenmoisia romuja omissa nurkissaan joista voi aina keksiä jotain uutta.

Made a small change in the living room. Removed the previous table under the tv and put the vintage wood box previously under the skeleton poster to it's place. (The reddish table moved to my sisters new city home.) Then I salvaged a pile of vintage bottle crates from the cold porch and stacked them up to make a side table. I think i quite like the result.

16 kommenttia:

 1. Vanhat patinoituneet puulaatikot ovat niin kauniita ja tosi hyvältä näyttävät olohuoneessanne.

  VastaaPoista
 2. Kauniit & kätevät. Noistahan saa vaikka kirjahyllyn, jos tarvitsee lisää säilytystilaa.

  VastaaPoista
 3. Sopii teille oikein mainiosti!
  Jos minä laittaisin meille, niin... ei sopisi :) Mutta kun asiat on paikallaan, ja oikeassa ympäristössä, niin avot!

  VastaaPoista
 4. Minäpä tahtoisin kans tuollaisen ihmisen kuvan seinälle. Yli 20 leikkausta on tehty, niin olis kiva katselle seinältä, mitä milloinkin leikataan. Ja nyt on keksitty vielä hermovauriokin, sekin saattaisi näkyä tuosta kartasta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaisia vanhoja luurankotauluja pyörii välillä tori.fissä. toki aika dyyrittä ovat, mutta pyörii kumminkin.

   Poista
 5. Todella kivan näköisiä! Voi kun löytäisi laatikoita vielä jostain, taitavat olla aika kiven alla tai ainakin hyvissä hinnoissa :) Saisikohan vanhasta laudasta nikkaroitua kivan näköisen laatikon...? Kauhea laatikkohimo iski nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvissä hinnoissa tosiaan ovat jo. Täällä pääkaupunkiseudulla ovat siinä 35-50e kipale. Nämä löysin onneksi ennen kun hinnat pomsahtivat pilviin. Ei niitä muutoin noin montaa minulla olisi ;-)

   Poista
  2. Ja vanhasta laudastahan saa varmasti kivan näköisiä laatikoita kun itse tekee. :-)

   Poista
 6. Ihania laatikoita! Ja mun entinen kaktuskin näyttää olevan vielä hengissä, hieno homma :-)

  VastaaPoista
 7. Laatikoista tuli kiva kukkapöytä...tykkään!

  VastaaPoista
 8. Ompas ihana idea! Siellä näyttää taas niin kivalle :)

  VastaaPoista
 9. Todella tyylikäs. Loistava idea.

  VastaaPoista