torstai 10. lokakuuta 2013

Väripareja

Makuuhuone on nyt melkein kokonaan maalattu. Melkein koska suuren vaatekaapin vaihto pienempään on vielä vaiheessa ja mennee tovi jos toinenkin ennen kun se asia etenee. Mutta hyvältä näyttää jo nyt. Väri sopii seinille enemmän kuin hyvin, mitä nyt aurongonvalo yhdessä keltaisten verhojen kanssa sitä hieman alemmissa kuvissa vääristää. Mutta ei anneta sen haitata tätä fiilistelyä.
Pidän erityisesti noista Ebba Masalinin opetustauluista tämän värin kanssa.  Mielestäni taulujen tunnelma pääsee nyt paremmin oikeuksiinsa kun valkoista taustaa vasten. Hassua miten pelkän seinävärin muutos saa muutkin tilan tavarat näyttämään hieman nätimmiltä kuin ennen.

The bedroom is almost completely painted. Almost, but it looks good already. I especially like those black educational boards with this color. It really makes them pop out, unlike the white wall did. Funny that by changing the wall color all the items in the room started to look prettier to me.

5 kommenttia:

 1. Väri on kaunis ja tuo teidän sänky ON vaan niin ihana!

  VastaaPoista
 2. Aivan, seinän värin valitseminen on kyllä supervaikea ja supertärkeä asia, ja makee fiilis kun onnistuu! Fiilistellään pois vain! Ja siellähän se tuttu pottutaulukin :)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 3. MINNE se ihana kaappi meni? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei vielä minnekään mutta pian se menee joko myyntiin tahi varastoon :-)

   Poista
 4. Kasvitaulut todellakin ovat kuin nenä päässä tuon seinän kanssa.

  VastaaPoista