keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kesä se vaan jatkuu

Porstuassa nimittäin. Sinne ei halla ole vielä ylettänyt lonkeroillaan vaikka pihalla puutarha onkin jo taipunut syksyn tahtoon.
Lumihiutale, Marketta ja ystävältä saatu Pelargonia pukkaavat kirpeästä ilmasta ja kastelun vähäisyydestä huolimatta uutterasti vaan uutta vihreää ja tuo kukkaloisto on melkeinpä hieman hämmentävä - juuri kun on itse hyväksynyt sen että kesä on vihdoin ohi. 

I put some of my yards summer plants in to the porch away from the nightly frost and they just keep blooming there. It almost feels like these plants haven't noticed that it's not summer anymore.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa nauttia kauniista kukista näin pitkään. Kyllä meitä hemmotellaan, vaikka kylmiä öitä jo on ollutkin. Onneksi on porstuat :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten tunnelmallista! Ihanaa että kesä jatkuu vielä edes porstuassa. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä meni lumihiutale edellisyönä...onneksi pelakuut ja muut kukat ehdin pelastaa...:)

  VastaaPoista
 4. Kiva nähdä kesäisiä kuvia vielä näin syksyn keskellä :)

  VastaaPoista
 5. Mukavan kesäiseltä tosiaan näyttää! Meillä on jo kaikki kesäkukat ihan räysköjä.

  VastaaPoista
 6. Heips! Porstuan lattialla sinulla näyttäisi kasvavan ryhdikäs vanhanajan tuoksupelargonia. Itselläni on samanlaisia ja rehottavat ympärivuoden, keväällä leikkaan lyhyiksi, mutta en ole saanut ostohetken jälkeen niitä enää uudelleen kukkimaan, mutta lehtiä hangatessa tulee aivan ihana sitruunan tuoksu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoinenhan se paitsi että tämä yksilö tuoksuu colalta. Sain sen juuri ystävältäni ja nyt pitäisi jollain konstilla saada se pidettyä hengissä talven yli.

   Poista