perjantai 11. lokakuuta 2013

Oiva onnenkantamoinen

Makuuhuoneessamme ei ole koskaan ollut varsinaisesti pulaa säilytystilasta, mutta löydettyäni tämän söpön pikkulipaston tiesin heti että tarvitsen sen nimenomaan makuuhuoneeseen. Nyt saan kaiken maailman kauneudenhoitovälineet ynnä muut tarpeelliset tilpehöörit lajiteltua kätevästi omiin lokeroihinsa eikä tarvitse metsästellä niitä isomman laatikon sekamelskasta. Samalla ratkaisin ikuisen ongelmani likapyykkipaikasta kun metallilipastosta vapautui alin laatikko siihen toimeen. Varsin näppärää sanoisin, ja nättiä kans.

We've never had any storage problems in the bedroom but when I saw this cute little set of drawers I knew right away I needed it in there. Now I can store my important things neatly. I'm also glad I figured out a place to put my dirty laundry in. The bottom drawer of the metal filing cabinet is just perfect for that.

13 kommenttia:

 1. Oh, olen niin kateellinen! Tuollaiset lipastot ovat upeita!

  VastaaPoista
 2. Ihana laatikosto! Siitä puuttuu nut vaan 'potions' kun 'lotions' on jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä harkitsin sitä, mutta "potions" tarkoittaa ennemminkin suun kautta nautittavia lääkkeitä tai myrkkyjä niin en sitten ihan viitsinyt :-)

   Poista
 3. Kaunis on vaan miksi tekstit lontoon murteella...? Jotenkin on itseäni alkanut tökkiä sisutusmaailmassa kaikki tekstit, jotka lähes poikkeuksetta ovat jotain muuta kuin suomen kieltä. Toki ymmärrän, jos valmistusmaa on joku muu kuin kotomaamme, mutta että täkäläisetkin... olis edes sitä paljon parjattua toista kotimaista vaihteeksi. "Förlåt, bara på svenska idag" ;) (Itse olen ihan sisävesisuomalainen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käytä enklantia siksi kun se on muotia, käytän sitä siksi kun itse tykkään siitä tässä tapauksessa enemmän kun kotomaisesta kielestämme :-) Työhuoneeni miljoonalipastossa on taas tekstit etiketeissä suomeksi.

   Poista
 4. Ei juma: nyt iski perisuomalainen KATEUS! Olen metsästänyt vuosia vanhaa apteekkarin laatikostoa, siis ihan oikeasta apteekista, mutta eihän sellaista aarretta löydy. Tai jos löytyy, omistaja ei myy. Tämä on niin niin kaunis :) Lucky You!

  VastaaPoista
 5. Onpas suloinen arkistolaatikosto! Itelläni on samankokoinen Billnäs, mutta ei noin kauniilla vetimillä, eikä mitenkään kovin hyväkuntoinenkaan. Säilytän siinä kortteja ja jotain pienesineitä kirjoituspöydän päällä. Joskus selailen Billnäsin uusvanhaa kuvastoa ja haaveilen sisustavani kotini niillä...

  VastaaPoista
 6. Hieno löytö.
  Mistähän tuon tyylisiä vetimiä saisi ostaa? Osaisiko joku vinkata? Tiedän että niitä on mynnissä mutta en vaan löydä.

  Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Lundagårdin verkkokaupasta löytyy: shop.lundagård.fi

   Poista