perjantai 18. lokakuuta 2013

TATEKA

Oi mikä onni ja autuus kun vihdoin löysin itselleni oikean vanhan haitarivalaisimen. Olen etsinyt ja himoinnut tällaista jo pitkään, mutta eihän näitä ihan jatkuvasti markkinoilla pyöri. Itseasiassa tämä taitaa olla toinen minkä olen koskaan edes livenä nähnyt. En melkein saata uskoa että tämä on minun. 
Nyt pitää sitten vaan päättää että mihin tämän kodissani asennan, kun jokaiseen huoneeseenhan tämä meillä sopisi. Pientä putsaustakin näkyisi olevan vailla, mutta ei liikaa. Pidän tuollaisesta patinasta. Siitä näkee että tämä on ollut käytössä ja pidetty. Ja niin se tulee olemaan minunkin huushollissani.

Oh I can't believe my luck. I finally found myself a real vintage industrial scissor lamp I've been craving for. Now I just have to decide the room and place I'm going to put this. It would look good almost anywhere in my house.

13 kommenttia:

 1. Eiks tuolla meijän autotallissa oo tommonen kans? Täytyypä käydä tarkistamassa....

  VastaaPoista
 2. Ooooh todella tyylikäs ja hienosti aikaa elänyt. Mistä löysit?

  VastaaPoista
 3. Multakin löytyy samainen lamppu ja vieläpä samassa värissä. Löysin aikoinaan huuto.netissä, ja uusin siihen sähköt. Kiva peli! Ja hyvä löytö!

  VastaaPoista
 4. Voi ei, mä olen kans metsästänyt tuollaista, mutta ei ole osunut vielä silmiin! =( Etkai vaan Järvenpään Eurosetiltä löytäny sitä? :o Meinasin nimittäin siellä käydä eilen, mutta sitten tuli muita kiireitä.... T:J3nn1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En :-) Kts. aiemmat kommentit niin näet mistä löytyi.

   Poista
  2. No et sentään vienyt sitä mun nenän edestä ;) Täytyy varmaan joskus porvoon reissulla poikata tuolla mainitsemassasi liikkeessä. Ja nautihan inasta lampusta! :)

   Poista
 5. Siis tuo ON hieno!
  Ottaisin heti meillekkin jos jostakin löydän.

  VastaaPoista
 6. Ja tuollaisena minäkin sen pitäisin...ajanpatinoimana....ihana:)

  VastaaPoista
 7. Makein valaisin vähään aikaan. Koitan pitää silmät auki tuollaisten varalta mutten ole löytänyt kuin uustuotantoa. Se vaan ei ole sama juttu :)

  VastaaPoista
 8. Meillä on tällainen ihan samanlainen, papan autotallista adoptoitu. :)

  VastaaPoista
 9. meillä autotallissa samanlainen, ihan uudenveroinen :)

  VastaaPoista