torstai 17. lokakuuta 2013

Kaappi paikallaan

Makuuhuoneen seinät ovat hieman vinossa ja lattia muurin edestä kuin vuoristorata, mutta musta kaappi on vihdoin asettunut paikoilleen. Hassua sinänsä mutta jouduin säätämään sen hieman vinoon jotta se huoneessa ollessa näyttäisi suoralta. Vanha kamerani taas ei millään näe sitä suorassa vaan vääristelee koko huoneen miten sattuu. No onneksi kohta saan taas laajakulman lainaan niin pääsen täältäkin napsimaan parempia otoksia paremmalla kamerallani.

Mutta kaappi näyttää oivalle ja huoneeseen tuli roimasti lisää tilan tuntua. Itse olen ainakin kovin mielissäni uudesta suuremmasta makuuhuoneesta.

And this is how my bedroom looks now. Changing the wardrobe gave the room lots of extra space and it really feels so much bigger now. Makes me very happy even though it is almost impossible to shoot this scene without a wide angle lens (which I will be getting soon thankfully).

11 kommenttia:

 1. Wau! kyllä se on "kumma että se mustakin suurentaa" niin kuin Paanasen Marko on joskus ivallisesti tokaissut... olen nyt muutaman päivän aikana käynyt alusta asti postauksiasi läpi, ja huh huh mikä homma, ja mikä homma sinulla on ollut maalatessa ja maalien poistoissa ja huonekalujen järkkäilyissä :)
  olen aivan koukussa... ihania kirppistelyjä olet vuosien varrella tehnyt. olisi kiva jos laittaisit hieman tarkemmin mistä näitä ihanuuksia löytelet, ja tietty hinnat on kivoja, mitä myydään missäkin päin suomea milläkin hinnalla. olet toki välillä niitä laitellut ja niistä on hyvää perspektiiviä saanut, että oikeesti on vielä olemassa kirpputoreja joissa tärkeintä on päästä tavaroista eroon, saada ne kiertoon ja hieman kukkaron pohjalle peitettä eikä mitään megalomaanisia voittoja...
  kiitos kauniista blogistasi, tulen varmasti seuraamaan jatkossakin tätä... seuraavana "savottana" on rämpiä siskosi blogi läpi.... :) nämä blogit on mulle ihan uus tuttavuus...
  ja vielä ison <3 vaunullesi. olen itsekin jo vuosia toivonut saavani pienen "muna vaunun" ja toteutan tuon haaveeni kyllä, enemmin tai myöhemmin, sen verran inspiroiva oli myös tuo sinun (teidän) projekti.

  KIITOS!

  -Katja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :-) Välillä laittelen kirppistelypaikkojani ja välillä en. Pitäähän minullakin omat salaiset paikkani olla ;-)

   Poista
 2. Musta kaappi näyttää todellakin upealta, kelpais mullekin :)

  VastaaPoista
 3. Kaappi ON kaunis ja sopii tuohon hyvin. Ja nyt voit käyttää tuota vanhaa kaappiakin...:)

  VastaaPoista
 4. On kyllä upea tuo kaappi, huh huh.. Tulisi minusta vielä enemmän oikeuksiinsa jos sen päällä ei olisi muuta tavaraa, mutta jokaisellahan niitä säilytysongelmia on..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja mä tykkään että tuossa matalassa huoneessa kaapin pitää näyttää kattoon asti korkealta jotta huonekin näyttää vähän korkeammalta :-)

   Poista
 5. Siinä on kyllä täydellinen kaappi, ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää! Ja se tila on joskus niin pienestä kiinni, puoli neliötä todellista lisätilaa tuntuu oikeassa kohdassa kahdelta :)

  VastaaPoista