tiistai 15. lokakuuta 2013

Kaappikyllästys


Muistan vielä kuinka innoissani olin kun ostin tämän vaatekaapin makuuhuoneeseen vuosia sitten. Mitoiltaan se mahtui sinne juuri ja juuri. Silloin ei edes haitannut että kaappi peitti taakseen talon alkuperäisen pienen seinäkomeron. Tässä vuosien varrella tuo asia on alkanut kuitenkin enenevissä määrin kalvaa mieltäni. Se ja se tosiasia että kaappi on tarpeisiimme ja tuohon huoneeseen aivan liian suuri on saanut makuuhuoneen tuntumaan vuosi vuodelta pienemmältä ja ahtaammalta (No, pieni ja ahdashan se onkin kun tuota pohjakuvaa katsoo. Kaappi merkitty siihen raitoineen ja sänky ääriviivoin).

Nyt olenkin päättänyt että tämä kaappi saa lähteä. Aikansa kutakin. Tahdon tuon komeron tuolta esille ja huoneeseen hieman lisää tilaa hengittää. Tilalle laitan tämän talonpoikaiskaapin olohuoneesta joka ainakin omassa mielessäni sopii makuuhuoneeseen täydellistäkin paremmin. Se mitä olohuoneeseen on tulossa mustan kaapin tilalle ansaitseekin sitten ihan oman postauksensa (tai ehkä jopa pari).

I still remember how exited I was when I bought this wardrobe years ago. I didn't even mind the fact it was too large for the bedroom. There's a closet in the wall which this wardrobe hid away. Now I've decided to let this big monster go. The room is just too cramped like this. I'll replace this wardrobe with the cabinet currently in the living room. But before I can do that I need to build something new for the living room first.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Katsotaan... Voi olla että varastoin tota itelläni "pahan päivän varalle".

   Poista
 2. On teillä hommaa, kun kannatte kaapin alas...:)
  Ihan kaunis olisi tuossa, mutta tietty vie paljon tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kaappi menee kätevästi ihan palasiksi joten ei se homma nyt niin suuri ole :-) Varastoituukin pienessä tilassa.

   Poista
 3. Olis se kyllä kaunis, mutta aikansa kutakin :)

  VastaaPoista
 4. Muutos on välillä hyvästä. Täytyypä käydä kurkkaamassa, millainen kaappi makkariinne siirtyy!

  VastaaPoista
 5. Ah, rakastuin tähän kaappiin silloin aikoinaan. Ja nyt kun ajattelee, niin kyllähän se vähän pienentää tuota tilaa. Älä vaan missään nimessä anna pois! Säästä, kyllä sä jotain keksit ja ikävä tulee kuitenkin myöhemmin :)

  VastaaPoista