tiistai 8. lokakuuta 2013

Maalari maalasi makuuhuonetta

Talossamme on ihan tarpeeksi valkoisia seiniä joten päätin alkaa maalata makuuhuoneen seiniä jollain värillä. Joku voisi tähän sanoa että eihän tuommoinen "greyge" ole väri laisinkaan mutta mielestäni verrattuna valkoiseen on tämä ihan selkeästi väri. Hieman tylsä ehkä vielä tässä vaiheessa mutta odottakaapa vain.

Olen jo tovin ollut kyllästynyt piskuiseen makuusoppeemme kun siellä ei voi kalusteiden järjestystä muuttaa. Siksi pitkään asian kanssa painittuani päätin että muutan huonetta sitten niiltä osin kun voin. Väri on vasta ensimmäinen muutos. Toinen tuleva muutos taas aiheuttaa huikean lumipalloefektin ja tuntuu aina olohuoneessa asti kun pistän kaapistot vaihtoon, mutta ei siitä vielä sen enempää. Minut tuntien suunnitelmat voivat hyvinkin vielä muuttua matkan varrella.

I'm so bored with pure white walls so I started to paint the bedroom with a color. Somebody might say that this "greyge" color I've chosen isn't really a color, but just wait and see. I'm planning to do some other changes to this room also and the end result will look fantastic with this color.

10 kommenttia:

 1. Väri...huom! VÄRI on kaunis....:D
  Odotan kuvia muutoksesta!

  VastaaPoista
 2. Voi kun osais itsekin päättää väristä. Mies ei halua ruskeeta - se on arkinen - siis kuka nyt haluaa arkista makuuhuonetta.... Toinen ongelma on se, että nyt siellä on tapetit emmekä ole päässeet yksimielisyyteen siitä, että pitääkö ne ottaa pois vai maalata päälle. Mun mielestä pitää ottaa pois, varsinkin kun on boorditkin... joten olen päättänyt tyytyä nykyiseen 80-luvun persikkaan. no ei kai.

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä kuvia tulevasta muutoksesta :) Meidän muutokset kestää aina ikuisuuden, siksi onkin ihailla täällä blogi maailmassa muiden muutoksia ;) Touhukkaita hetkiä sinulle

  VastaaPoista
 4. Ai kun kuulostaa tutulta :)
  Kiva kun lähtee lapasesta!!

  VastaaPoista
 5. Nyt alkoi kiinnostaa tuo valaisin. Mikä? Millainen? Mistä? Näyttäisi hyvältä toriteltassa joulun ajan myyntitapahtumissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkusvalot, valoketju taimiksi tällaista nyt haluaakaan sanoa. Olleet makuuhuoneessani jo vuosia. Vastaavia saa esim:
   http://verkkokauppa.sahkotalo.fi/category/70/valosarjat Valitettavasti tämä hehkulamppuversio tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta lediversiona löytyy melkolailla vastaava.

   Poista
  2. Minä maalasin suuren tupakeittiön seinät Uulatuotteen pellavalla. Aivan erinomainen valinta. Valosta riippuen sävy näyttäytyy vaalean keltaisena, persikan värisenä tai hennon vaaleanpunertavana.

   Poista
  3. Voi kun minä inhoan ledejä niin kauheasti. Juuri tuo hehkulamppuisuus sai minut näistä innostumaan. :)

   Poista
 6. Nuo greiget on just niitä kauneimpia värejä. <3

  VastaaPoista
 7. Tuo on hyvä pohja vaikka farkunsiniselle kuviolle ja passaa hyvin mustaan ja valkoiseen.

  Anna

  VastaaPoista