tiistai 18. heinäkuuta 2023

Daddy long legs

Olin jo pidemmäin aikaa tuskaillut sen itse rakentamani yöpöydän epäkäytännöllisyyttä pimeään aikaan, kun siinä ei ollut järkevästi mitään säilytystilaa ja pimeässä hapuillessa onnistuin tämän tästä vaan huiskaisemana siitä kaikki lattialle, jolloin piti sitten valot sytyttää sitä tarvitsemaansa etsiessään ja sekös väsyneenä ei ollut kivaa sitten ollenkaan.

Päätin siis etsiä tilalle, jotain missä olisi laatikko sitä varten, että sinne saa ne kaikenmaailman huulirasvat, kynsiviilat, nenäliinapaketin, silmälasit ja mitä nyt yöpöydällään milloinkin tarvitsee. Kriteerit uudelle yöpöydälle oli laatikon lisäksi mahdollisimman kevyt ja kepeä ulkomuoto, ettei se näyttäisi liian raskaalta sängyn vieressä ikkunan edessä ja eipä sitten aikaakaan kun sellainen Torista löytyi.

Tässä oli keveyttä ja kepeyttä ja peräti kaksi söpöä pientä laatikkoa ja värikin natsasi melko kivasti verhoihin, mutta mietin silti tätä monta päivää, että ostaisko vaiko eiskö. Se näytti myyntikuvissaan jotenkin liian korkealta ja ulkomuodoltaan vähän hämähäkkimäiseltä pitkine jalkoineen, mutta joku siinä vetosi niin että palasin sitä katselemaan aina uudestaan ja uudestaan, kunnes erään päivänä päätin, että pakko se on ostaa, että voin sitä tuonne makuuhuoneeseen sovittaa. Ja onneksi ostin. 

Nyt on viikon verran eloa uuden yöpöydän kanssa takana ja kertaakaan ei ole tarvinnut enää lattioilta poimia sinne pudonneita tavaroita, kun kaikki tilpehööri on omissa laatikoissaan. Pöydän päällä on sitten öisin vaan se puhelin, joka on nyt helppo siitä löytää, vaikka aivan pimeässä sitten.

Yöpöydän hämähäkkimäiset muodotkin on alkaneet silmissä jo näyttää ihan hienoilta, enkä usko, että tuosta ihan heti tarvitsee edes väriäkään vaihtaa, kun se niin sievästi sopii tuohon verhojen eteen noin.

Got so tired of picking up all the stuff I managed to sweep off my previous nightstand in the darkness of the night that I searched a new one with drawers to store all the necessities one needs when bedtime.

Thought about this a long time, cause I think it looks a bit like a spider with it's long legs, but now that I've had it in my bedroom for a week, I've grown to love it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti