perjantai 18. maaliskuuta 2022

Pieni yöpöytä paikoillaan

Nyt on askartelemani pienen yöpöydän maalipinta kuivahtanut ja sain sen paikoilleen pikkumakkariin ja se on sinne just niin passeli kun olla vaan voi. Sekoittelin maalisävyn siihen keinovalossa iltapimeällä olettaen, että siitä tulee beigempi, mutta se jäikin vähän liian kellertäväksi, mikä ei sitten ollutkaan huono vaan teki siitä jopa ihanammin tänne sopivan näin. Nyt se erottuu tuosta beigejen verhojen seasta ja näkyy paremin silmiin kun huoneeseen astuu. Onnekas oli maalimoka siis.

Pöydän mittasuhteet on just hyvät tuohon sängyn vierelle, että siihen voi laskea kännykkänsä ja vesilasin tai jotain muuta pientä tarpeellista kun tuolla nukkumassa käy. Hauskasti myös juttelee tuo tekemäni niittireunus huoneessa olevan pikkulipaston helminauhamaisten koristeiden kanssa ja näyttää vähän kuuluvan samaan sarjaan tämä sen kanssa nyt.

Tämä on myös siitä mukava pikkupöytä, että sitten jos ja kun kyllästyn sitä tässä pitämään voin pitää sitä jossain muualla kukkapöytänä ja se on siihenkin hommaan varmasti hurjan hyvä.

The small nightstand I made is just as good as I planned or even better. It does it's job and looks pretty and petite and even though brand new it looks kind of vintage.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti