torstai 10. maaliskuuta 2022

Naulakkokaaos hallinnassa

Nyt on eteisen uudet säilytys- ja naulakkosysteemit saatu kunnolla käyttöön kun maalit ovat kuivaneet tarpeekseen. On kyllä niin ihanaa ja erilaista, kun on melkein tuplaten enemmän tilaa, vaikka itse naulakko-osa kapenikin entisestä huimasti. Mutta se että kaikelle löytyy paikka muualta on ihan luksusta ja kaaosta on niin paljon helpompi hallita tuossa nyt.

Sattui vielä niin upea tuuri, että löysin kun löysinkin ihan täsmälleen ne vanhat naulakkokoukut joita etsinkin ja vieläpä ihan sopuhintaan. Nyt on ripustimilla lookki niin kohdillaan mielestäni kun vain olla voi. Tykkäämme kaikki myös juuri tuosta koukkumallista ripustelussa niin siltäkin osin ihan nappivalinta tähän tilaan.

Kaapista uupuu edelleen listat tuosta sokkelin päältä, mutta ne ovat jo työn alla, ja päätyvät paikoilleen heti kun niistä maalit vain tarpeeksi kuivuvat. Siihen tulee ihan simppelit suorat laudat vaan, joten niiltä osin ei tyyli tässä juuri muutu.

Jos siellä nyt mietitään, että mitä tuo teksti tuossa liitutaulussa tarkoittaa niin kerrottakoon, että yksi koiristamme osaa avata keittiön ja eteisen välisen oven ja se on laitettava hakaseen kun poistumme kotoa, ettei koiruus sitä sillä välin salaa avaa ja päästä lämpöjä harakoille, kun tätä eteistilaa ei niin kovasti lämmitellä kun noita muita huoneita, niin se on ihan siinä vaan muistuttamassa asiasta.

Ja tuo kukkaruukku tuolla ylähyllyllä odottelee, että löydän siihen jostain jonkun kivan muratin tai muun roikuskelijan somistamaan tilaa vihreydellä, mutta ei ole tarpeeksi mukavaa yksilöä tullut vielä vastaan mistään. Mutta mikäs kiire tässä, nyt voi lopputalven nautiskella tästä uudesta toimivasta bootroom-systeemistä ilman vihreitäkin ja somistella tilaa sitten enemmän kun kevät alkaa kunnolla.

I found the exact vintage coat hooks I was looking for and now the style in this bootroom is just perfect. I love it how everything has it's place and even though the rack part is smaller than before this feels so much more spacious.

6 kommenttia:

 1. Kylläpä tuli kaunista. Olenkin kovasti ootellu tätä postausta. Olet taitava��
  Terkuin Tiida

  VastaaPoista
 2. Näyttää todella hienolta! Tästä sain pohdittavaa meidän eteiseen. Meillä on kenkähaaste (melkein kyllä ongelma), kun on kolmen henkilön "kaiken maailman kengät" saman naulakon alla :)

  VastaaPoista
 3. Hauskan ja rytmikkään näköinen. Eteinen on ihan kuin avarampi ja valoisampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vaaleus avartaa, tosin voi myös johtua tuosta kuvaamiseen käyttämästäni laajakulma-objektiivista tuo tilantuntu kuvissa ;D

   Poista