tiistai 22. maaliskuuta 2022

Lopputalven värejä

En tiedä miksi, mutta minulle tulee aina näin keväisin hetkeksi kaipuu takaisin vähän rouheampien värien pariin. Tiedä sitten johtuuko se tuosta kovasta kevättalven valosta ja kaikista väreistä mitä sen myötä alkaa näkyä, mutta hetkeksi on aina tähän aikaan vuodesta kiva palata vähän tummempiin tunnelmiin, ainakin jossain kohti sisustuksessa.

Laittelin takkapuiden hyllykön päälle sytytyspalapurkille vähän nätimmät puitteet ja otin värimaailmaan inspiraation siitä mitä tuolla ulkona tähän aikaan vuodesta näkyy. Tähän on hauska aina fiilistellä milloin mitäkin ja nyt annoin palaa ihan sen mukaan miltä tuntui ja tänään tuntui tummalta, vaikka aurinko helotti ulkona minkä jaksoi.

Laitoin vähän pajunoksia, puoliksi kuivahtaneita harsokukkia, messinkisen ison kärpäsen ja pari marmorista munaa jo vähän pääsiäisfiiliksiä silmällä pitäen. Taustalla olevat tarjottimet, harppi ja vanha punnus ovat olleet tuossa jo ties kuinka kauan, mutta kun tykkään niitä siinä katsella niin mikäs siinä.

Ja nyt se on minusta just kiva, kuvastaa hyvin tätä vuodenaikaa, vähän hiekkaista, ruskeaa, valkoista ja ehkä jopa hivenen synkkää vaikka vähän jo lupaa vihreää myös. Mutta sitähän juuri tämä maaliskuu täällä etelässä on; kärsimätöntä  kevään odottelua, vaikka talvi vielä pitää otteessaan yöpakkasten ja aivan liian hitaasti sulavien lumikinosten muodossa. Kyllä se sieltä kuitenkin tulee pian se kunnon vihreä kevätkin, kunhan jaksaa vielä ihan pikkuisen odotella.


Made an arrangement over the firewood shelf  channeling my inner feelings of this time of the year. Although it is much brighter and warmer outside, there's still snow and ice around. And where there is not snow and ice there's dirt and gravel and not yet green. So this color scheme came quite naturally to me and I think it looks lovely here.

1 kommentti:

  1. Jopas on ihana tunnelma näissä kuvissa! Tuo öttiäinen on ihan mun lemppari yksityiskohta <3

    VastaaPoista