maanantai 28. maaliskuuta 2022

Vihdoinkin rompetori

Pitkästä, piitkästä aikaa se tulee taas nimittäin Parolan aseman iki-ihana rompetori, jonne minäkin suuntaan aarteitani myymään tuona lauantaina kesäkuun 11. Tänne onkin nurkkiin ehtinyt parissa vuodessa taas kertyä kaikenmoista kivaa myytävää, mitkä itsellä jääneet tarpeettomiksi sisustuksen elellessä omaa elämäänsä. 

Tätä on niin kyllä odotettu, että nyt on fiilis vähän kuin joulua odottelisi. Tulisi vaan se kevät nyt äkkiä ja lumet sulaisi, että pääsen tuolta tallin vintistä romujani rymsteeraamaan. Olen nimittäin pakannut sinne näiden kahden rompetorittoman vuoden aikana jo melkoisen määrän aarteita!

Mutta ennen kun niitä pääsen tänne blogin puolelle kuvailemaan, voitte vikuilla tästä mitä minulla ja parilla muulla kolleegalla viimeksi sieltä myynnistä löytyi ja tästä minkälaista fiilistä siellä noin ylipäätään on. Pakko sanoa vielä lopuksi, että vaikka olenkin vähän puolueellinen kehumaan niin sanon silti, että ihan paras rompetori mitä tästä maasta löytyy. Kannattaa siis ehdottomasti ruveta jo nyt suunnittelemaan reissua Parolaan Kesäkuussa siellä.

P.S. Jos sinulla on varastoissasi kivaa vanhaa tavaraa ja haluaisit tulla sitä rompetorille myymään ota yhteyttä info ät parolanasema piste fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti