torstai 24. maaliskuuta 2022

Yhden kukan maljakko

Kevätsiivousta aloitellessa tuli taas kerran vastaani tämä jo vuosikausia täällä hilloamani vanha statiivi, jota en ollut saanut käyttöön oikein missään. Muistin, että olin jo kuukausia aikaisemmin löytänyt kätköistäni siihen sopivan lasipullon ja etsittyäni sen esille tiesin heti mitä minun nyt pitäisi seuraavaksi tehdä.

Painelin niiltä sijoiltani lähimpään kukkakauppaan ja valikoin sieltä kaikista kauneimman suuren tulppaanin minkä löysin. Kotiin tultuani virittelin lasipullon statiiviin ja tulppaanin siihen ja siitä tuli ihan älyttömän kiva!

Pyörin pitkään ympäri kämppää etsien viritelmälle sopivaa paikkaa olla esillä ja päädyin laittamaan sen eteisen pöydälle, ihan vaan kun sen värimaailma natsasi siihen niin kivasti ja siinä se on niin edustava muutenkin. Kiva tulla eteiseen kun vastassa tervehtii tuollainen kaunotar.

Jotta nyt on tuollainen kiva yhden kukan maljakko eikä enää vain pelkät osaset pölyyntymässä varastojen kätköissä. Täytyy jatkossakin ilahduttaa itseään ostamalla siihen jotain kivaa. Jokin vähän näyttävämpi kukkanen voisi myös olla kovin hauska tuossa, tulppaaniostoksilla ollessa pisti silmääni esim sellaiset isot liljat. Ehkäpä ensi kierroksella käyn poimimassa mukaani sellaisen sitten.

I had this old laboratory stand lying around and when I found that I also had that cute glass to it too I just had to go straight to the local flower shop and get the prettiest big tulip I could find and put it there.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti