lauantai 12. maaliskuuta 2022

Vihdoinkin valkosipulia

Olen jo ainakin kolmen vuoden ajan halunnut löytää oikean valkosipuliletin koristamaan keittiötä, mutta ihan hirveän vaikeaa on ollut, kunnes eilen potkaisi onni; Hattulassa Parolan K-Marketin hedelmäosastolla tuli ihan sattumalta vastaan juuri sellainen pitkä letti, kun millaisesta olen haaveillut ja mukaanhan se oli heti ostettava tietenkin.

Alun perin ihastuin valkosipuliletteihin katseltuani sitä ihanaa tanskalaissarjaa nimeltä Rantahotelli. Siellä semmoinen on keittiössä ja koskapa se on niin nätti sarja niin pakkohan siitä on elementtejä saada matkia. Harvinaisen vaikeaa vaan oli tämä sipuliletti löytää, mutta nyt se on tuolla ja tekee minut niin iloiseksi. Se on vähän kun keväinen kukkakimppu toisille millaisen fiiliksen tämä letti minulle nyt tuo.

Ja siitä Rantahotellista puheen ollen, sieltä on uusi kausi jaksoja tulossa ensi viikolla (alkaa tiistaina 15.3.). En tiedä mitään parempaa just tällä hetkellä, pääsee taas uppoamaan hetkeksi siihen kepeään ja huolettomaan, mutta ah niin visuaalisesti viehättävään miljööseen persoonallisine henkilöhahmoineen. Ja parasta siinä sarjassa on, että kaikki siellä päättyy aina hyvin, just sitä mitä tämä maailma nyt tarvitsee.

Been years looking for a long garlic braid to decrate my kitchen and finally found one yesterday. When springtime comes some people buy flowers but I buy stinky onions and hope that they last a long long time hanging there.

3 kommenttia:

  1. Onhan täydellinen valkosipuliletti. Kunpa tulisi kotikauppaan, niin ostan ja laitan koukun ihan sitä varten. Ja Rantahotellia onkin odotettu. Mieskin tykkää sarjasta.

    VastaaPoista
  2. Taalla valimerella on juuri alkanut tuoreenvalkosipulin satokausi (oi sita tuoksua ja makua!), myydaan torilla varsineen ja siita saa letitella sitten ihan millaisen letin itsekukin haluaa, suurin osa kylla kayttaa varretkin ruuanlaitossa.

    VastaaPoista