perjantai 18. helmikuuta 2022

Vitriinimaisemia

Ollaan oltu täällä ihan hirveän tyytyväisiä tähän ratkaisuun laittaa tämä hauska vitriinikaappi juuri tähän kohtaan keittiössä. Se on niin ihana joka suunnasta kun sitä katsoo ja silmäni on jo niin tottunut siihen, että tuntuu kun se olisi ollut tuossa aina.

En tiedä näkyykö se näissä kuvissa mitenkään, mutta täällä tilassa se tuntuu siltä, että se tyrkkäsi tuota päätyseinääkin hiukan taaemmas ja vaikka keittiössä on nyt enemmän huonekaluja kun siellä aiemmin oli, on se jotenkin avarampi ja tilavamman tuntuinen myös.

Kaappi on myös niin mukava käyttää tuossa nurkassaan, että on suunnitelmissa tunkea sinne vielä vähän enemmän tavaraa kun siellä nyt jo on, mutta jotenkin tykkään niin katsella tuota vitriiniosaa tällai vähän väljemmin sisustettuna vielä. Erityisen ihastunut olen myös tuohon sisäosien puunsävyyn, vaikka aluksi suunnittelinkin sen maalamista joksikin väriksi. Sitä vasten näyttää nyt vaan kaikki valkoiset ja vaaleat astiat ja muut niin kivoilta, että maalihaaveet saa kyllä jäädä, ainakin toistaiseksi.

Suuresti tykkään myös katsella kaappia kaukaa työhuoneestani asti, kun se jotenkin niin kivasti aukeaa sinne päin. Meillä on harva kaappi tässä talossa niin, että sitä pienissä huoneissa voisi katsoa useamman kun kolmen metrin päästä, mutta työhuoneen nurkasta kaapin luo on matkaa hulppeat seitsemän metriä ja sieltä kaukaa on maisema tässä suunnassa mitä ihastuttavin. Kuvaan sen tänne blogiin, sitten kun kevät etenee ja valon määrä vielä vähän lisääntyy (ja saan työhuoneeni ikuisuuskaaoksen vähän paremmin aisoihin).

Mutta nyt on ihanaa kun on valoisaa ja nättiä keittiössä. Kelpaa kuulkaa kevättä tässä tilassa odotella. Katsoin juuri, että päivänvalo lisääntyy nyt niin huimaa tahtia, että parin viikon päästä on taas puoli tuntia enemmän valoisaa aikaa kun tänään. Ihan parasta.

Wider views to the new cabinet in our kitchen. I just love how it makes this space feel so much more than it was before.

1 kommentti:

  1. Kaunis vitriini! Ja käytännöllinen, kun on noin kapea. Tosi kodikas tila sävyineen päivineen <3

    VastaaPoista