lauantai 5. helmikuuta 2022

Pientä sisustusfiilistelyä

Sain kaapin laitettua paikoilleen enkä malttanut olla heti vähän sovittelematta, että miltä se sitten näyttää kun siinä on vähän sisältöä mukana ja ai että kun se on nätti!

Vähän nyt vaan silmiä kirvelee nuo ovien sisäpinnoissa vielä olevat vihreän maalin jämät, joiden hellää poistamista tässä olen jo alkanut suunnitella, sillä eihän näin söpössä kaapissa saa sitten mitään tyylirikkoa olla - edes sisäpuolella. Alkuperäinen vaaleansininen taas sopii sinne niin loistavasti, että vihreä pitää saada siitä irti ilman sen liikaa rikkoontumatta.

Laitoin kaappiin myös korvaavan ylälistan tuonne huippuunsa, sillä en missään nimessä halunnut alkuperäistä lähteä pilkkomaan sitä varten, että kaapin tähän sain sopimaan. Varastossa minulla oli siihen sopivia pätkiä nättiä listaa, joka ei ole yhtä pompöösi kun alkuperäinen, mutta ajaa asiansa ihan hyvin tässä paikassa. Alkuperäisiä listoja suunnittelin säilytettävän tuolla alakaapissa, mutta eihän ne sinne mahdu, joten pitää löytää niille vissi paikka, josta ne sitten löytää jos ja kun kaappi tästä johonkin muualle muuttaa.

Mutta nyt kaappi saa vielä olla rauhassa tässä muutaman päivän ennen kun alan sitä täydemmäksi sisustella. Toisesta ovesta puuttuu vielä lasi ja värikään  ei ihan natsannut tapettiin niin hyvin kun koevedoksissani näytti, joten vielä yhden kerroksen maalia tämä vaatii, mutta sen aika on vasta monen viikon kuluttua, kun nämä kerrokset on kuivatettu koviksi ensin. Uutta lasiakaan en pääse ihan heti hakemaan, joten saa nyt olla tällai tämä söpö kaappinen ja mikäs siinä, tulen ihan hirveän onnelliseksi sen katsomisesta näinkin.

I just had to try out my treasures inside this cute cabinet. There's still some work with the paint job and I absolutely need to fix those icky greens inside the doors and there's still one glass missing from the other upper door. But there's too much snow to go get a new glass and the paint needs to dry for couple of weeks before I can finish this to the glory it deserves. Meanwhile I love it the way it is, witch is so pretty anyways.

1 kommentti:

  1. Niin ihania ja taitavasti toteutettuja nämä sinun kaikki hommelit ��

    VastaaPoista