sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Naulakkokaaos hallintaan osa I

Nyt kun melkein joka paikassa muualla talossa on nättiä on alkanut häiritä yhä enenevissä määrin tämä kaaoksellinen naulakkosysteemimme eteisessä. Ei uskoisi kun tuota katsoo, että aikuisia ihmisiä asuu enää kaksi tässä talossa, niin on kenkää ja takkia, huivia, koirien hihnoja ja vaikka sun mitä sikin sokin siinä, mutta suurimmaksi osaksi vaan siksi, että nätisti laittamiseen ei oikein ole tuossa järkevää paikkaa.
Olen muutenkin vähän jo kyllästynyt noihin korikasseihin tuolla ylhäällä kenkäkaaokseen tuossa alhaalla.

Jotain pitäisi siis tehdä ja siitähän se ajatus sitten lähti lentämään.

Minulla oli autotallissa jemmassa makuuhuoneesta lähdöt saanut naulakko ja tällainen hauska kapea kaappi, joka jäi yli olohuoneen edellisestä nurkkakaapistosta. Niistä saisin sovellettua tilaan paremmin sopivan systeemin, josta varmasti tulisi nätimpi ja ehkä myös paljon toimivampi kuin tuo nykyinen.

Piirsin oikeen suunnitelman paperille (tässä kohtaa pitää vähän naurahtaa tuon kuvan laatua), että saan itsekin jonkinlaista osviittaa siitä mitä nuo aivoni tuolla päässä suunnittelevat, mutta niin kun kuvasta näkyy jonkinsorttista bootroom-ratkaisua olen tuonne nyt miettimässä. Eli pieni kaappi kaikelle sekalaiselle, kenkätelinettä vähän hintsummaksi, nätimpi naulakko paremmalla hattuhyllyllä ja kaikki maalaukseen samalla sävyllä ja sitten pitäisi tulla sellainen eteissysteemi, johon ei ehkä kehtaa enää kasata kaikkea sikin sokin ja miten sattuu. 

Nyt käyn vaan vielä vähän penkomassa varastojani ja ehkä piipahdan myös puutavarakaupoilla ja sitten pistän hihat heilumaan. Raportoin projektista matkan varrelta myös tänne tietenkin.

Got an idea to turn this chaotic hall in to a beautiful little bootroom with the cute narrow cabinet I had in my garage and a different coat rack. I still need to go find some bits and bobs to be able to build it, but I just had to come here and let you know what I'm about to do. Let these pics be the before, the after will come in a couple of days, if all goes well.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti