perjantai 11. helmikuuta 2022

Harmaata ja beigeä

Nyt kun se ihana vitriinikaappi muuttikin keittiöön palasi eteisen kalustus sellaiseksi, kun se aiemmin olikin. Peili oli vaan välissä vaihtanut väriään ja sen myötä kaipasin tuolle lipastollekin jonkun  raikastuksen, kun sen aiempi tumma väri oli alkanut tuntua vähän ankealta ja tunkkaiselta.

Niinpä otin ja maalasin senkin pellavaöljymaalilla kauniiksi vaaleanharmaalla maalilla ja nyt se istuu fiilikseeni paljon paremmin, peilistä nyt puhumattakaan.

Keittiöstä jäi ylimääräiseksi myös tuo hauska vanha haitarilamppu, jonka ripustin peilin ylle katonrajaan ihan vaan täyttämään tuota tyhjää tilaa ja koskapa just nyt muutakaan paikkaa lampulle ei ollut. Siellä se kuitenkin näyttää nyt mielestäni tosi kivalle ja uudelle ja tuo söpönä tähän värimaailmaan ripauksen vanhaa ja kulahtanutta beigeään.

Beigestä puheen ollen tykkään nyt kovasti tuon pehmeän harmaan kanssa somistaa beigeillä asioilla. Ne jotenkin juttelevat niin kivasti keskenään; vähän utuisen pehmeästi ja jo kesästä kuiskaillen. Ehkä se on tuo ihana auringonpaiste, joka on saanut sisustusfiiliksetkin jo kaipaamaan lämpimämpiin keleihin.

Pakko myös mainita, että tuo ihana kimppu kuivattua harsokukkaa vain paranee vanhetessaan. Se on jo ainakin pari vuotta vanha ja näyttää taas niin ihanalta, kun on hetken ollut piilossa katseilta hyllyn päällä olohuoneessa. Sen värit sopivat niin hyvin eteisen tunnelmaan just nyt.

Mutta koskapa olin jo asennoitunut siihen, että tähän huoneeseen tulee iso muutos ja sitten ei tullutkaan, niin on kiva että siellä muuttui nyt kuitenkin värien puolesta. Raikkaudessa tämä on kuitenkin niin iso muutos, että se tuntuu ihan yhtä hauskalta ja uudelta, kun se jos kalusteet olisivat tuosta menneet kokonaan vaihtoon.

I painted this set of drawers to match the mirror and the feel in this room changed instantly to a more bright and airy, almost whispering of summer mood. I love to pair beige with this light grey color, it looks so fresh and dreamy again after the dark worn out wood.

1 kommentti: