maanantai 15. helmikuuta 2021

Uusi kaluste kasvihuoneeseen

Olen jo viime kesästä asti etsiskellyt kasvihuoneeseeni jotain järkevämpää säilytyskalustetta sekalaisen kalustekokoelman tilalle. Tarvitsin jotain vähän suurempaa ja monikäyttöisempää ja ehdottomasti näyttävämpää, mutta mikään ei oikein iskenyt, ennen kun törmäsin muutama päivä sitten Torissa tähän mäntypuiseen astiakaappiin. Se näytti hetimiten silmiini juuri sellaiselta, että se sopisi pienen pintaehostuksen jälkeen kasvihuoneeseen ihan täydellisesti.

Tykästyin tässä erityisesti tähän omituisen malliseen syvennykseen, jollaista en ole ennen missään tällaisessa kalusteessa nähnyt. Myyjäkään ei sen kummemmin tämän käyttötarkoitusta tiennyt, mutta itse nään sen ehdottomasti paikkana, johon kuuluu laittaa joku just sopivan kokoinen rungollinen kasvi ruukussaan sitten kesällä.

Kiva on myös tuo kolmeen osaan jaettu laatikko tuossa, johon saan mukavasti lajiteltua sekatöörini sun muut pienet tarvekalut, mitä kasvihuoneessa ja pihalla tarvitaan.
Tässä on myös kivasti pari kaappia, jonne saan piiloon ne rumimmat asiat ja sitten taas viljalti hyllytilaa, jossa pitää esillä ne näteimmät. 

Ja erityisparhautta se, ettei tätä ole koskaan millään käsitelty, ihan ilman pohjatöitä siis selviän kun tähän uutta pintaa alan laittaa, mutta se on asia, jota ensin pitää vähän pohtia, systeemi kun on ihan kivannäköinen näinkin. Mutta aika herkullinen se olisi jos sen maalaisi vaikka antiikinvihreäksi tai joksikin kivaksi siniharmaaksi. Onneksi siihen kesään on vielä hyvä tovi, niin on aikaa tämä asia kunnolla ensin miettiä, mutta miten kivaa onkaan sitten kun pääsen tätä tuonne kasvihuoneeseeni laittelemaan.


I got this fun looking pine wood hutch for my greenhouse yesterday. I've been wanting something to replace the odd collection of storage furniture I currently have there. This piece has everything I need, some shelves for the pretty things and cabinets for the ugly. It also has that kooky little niche that looks like it was made for a plant. I love how it looks like this, but still have to consider painting this, maybe with antique green or a cool grey blue. Never the less, it will look so pretty in my greenhouse when the summer comes.

8 kommenttia:

 1. Enpä ole minäkään nähnyt mitään vastaavaa ennen. Näen mielessäni sen oikein hienosti kasvihuoneessa ja vieläpä samoissa väreissä, joita pohdiskelit! Hieno löytö!

  VastaaPoista
 2. Wau, voin vain kuvitella kuinka upean luomuksen siitä loihdit😍Jaksan ihastella useaan kertaan ja vielä, vielä vaan sitä sinun eteisen pientä lipastoa. Voi kun saisi itsellekin sellaisen. Miltähän tamä suuri kaunotar näyttäisi vastaavan käsittelyn jälkeen? Minulla odottaa kesää isohko mäntypuinen laatikosto jota olen aikeissa ™ kuluttaa" traktorin perässä - tyyliin jotta siitä saisi kulahtaneen näköisen. Innolla odotan miten toteutat uuden kaappisi faceliftin😊 Intoa puuhasteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän kaunottareen ei oikein saa vastaavaa käsittelyä, kun eteisen lipastoon. Sen lookki kun syntyi hiomalla olemassaoleva väri ja lakkaus suurimmaksi osaksi pois. Tässä ei ole mitään pintaa, ihan paljaalla puulla on. :)

   Poista
 3. Voi miten hieno noinkin! Todella erikoinen rakenne, harvoin tuollaiseen törmää. Innolla odotan, millaiseksi sen tuunaat♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Itsekin jo innolla odotan, että koska pääsen maalaushommiin :)

   Poista
 4. Upea! Teen juojana, näkisin tuossa sopivan paikan samovaarille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just mietin pari päivää sitten yhden ystävän kanssa samaa, että olisko tuo samovaarin paikka! :D

   Poista