keskiviikko 10. helmikuuta 2021

Rahiaskartelua osa IV

Tänään edistyi rahiprojekti todella vauhdikkaasti, kun ensin olin päättänyt olla tekemättä yhtikäs mitään sille mokalleni tuolla penkin alapinnassa. Ajattelin, että korjataan se sitten jos se hajoaa, nyt ei millään jaksa, kun on kiire saada jakkara käyttöön. 

Päätin myös että toppaan kevyesti nuo sivutkin, vaikka kangasta ei ollut jäljellä kun juuri ja juuri tarpeeksi siihen. Pienellä pehmusteella sivuista tuli kuitenkin varsin ylelliset ja nyt kun tuota katsoo en voisi enää kuvitella sitä ilman.

Kun olin saanut kaiken niitattua ja liimattua ja vielä kerran niitattua oli aika asettaa kansi paikoillen ja rahi oli siltä osin valmis, enää uupuu jalkojen pintakäsittely ja sitten saan sen vihdoin käyttöön.

(Tai no, keksin, että voin käsitellä ne vasta illalla ja käyttää rahia jo nyt tuossa tuolin edessä ja aika hyvällä käytöllä se siinä on jo ollutkin.)

Tykkään tosi paljon tästä ulkonäöstä just nyt. Se on ihanan tasainen, mutta samalla rennon ruttuinen, varsinkin reunoiltaan. Joku perfektionisti olisi voinut tuosta kurttuisuudesta ottaa itseensä, mutta minä päätin, että se kuuluu tähän, antaa hyvin luonnetta ja mukavuutta tuommoiset ja vähän ehkä näyttää ihan tarkoitukselliseltakin.

Jahka nukkumaanmenoaika alkaa lähetä pistän noihin kinttuihin pintaan vielä vähän tummuutta, ajatuksena, että tulis sellaiset vähän ronskimman näköiset, ehkä vähän kulahtaneetkin, mutta katsotaan nyt mitä sieltä tulee, tämä projekti kun tuppaa vähän elämään aina sen mukaan, että mitä sieltä käsistä sitten syntyy. Ei se huonoksi mene vaikka ei tulisi ihan sitä mitä mielessä on, näyttää nyt jo niin kivalle, että oikeastaan mikään ei tuota enää voi pilata.

And the ottoman is finished apart from the legs that need to be stained darker. It turned out way better than I anticipated, mostly cause of all the misshaps I had during making, but I think that is all that gives this a little more character. You can't buy that from a store ( or you can, but it doesn't come cheap). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti