sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Sopivasti sointuvan sävyinen

Nyt on vanha kaappi uudessa maalissaan kuivunut sopivasti, jotta sen on saanut laitettua paikoilleen olohuoneeseen. Vielä en kovin paljoa tavaraa sen päälle ole asettanut, kun antaa maalipinnan vielä muutaman viikon olla aivan rauhassa niin kestää varmasti parhaiten.

Väristä tuli tuohon kohtaan aivan täydellisen passeli, se sointuu kivasti isoon vitriiniin ja viereiseen sohvaan, eikä ollenkaan ole hassumpi vihreänharmaana nojatuolinkaan kanssa. Kaikista parasta kuitenkin, että se ei enää kilju kirkkaana silmiin tuolta vaan sulautuu sopivasti taustalle niin kuin sen halusinkin. Muotokin tulee esille nyt mielestäni mukavammin, kun väri ei vie siltä kaikkea huomiota enää.

Hauska efekti on tässä värissä kyllä se, että riippuu ihan valosta ja vuorokaudenajasta näyttääkö se enemmän harmaalta vai kellertävältä. Ylemmässä kuvassa tämä näkyy selkeästi, kun sohvasta lankeavassa varjossa väri näyttäytyy ihan erilailla kun valossa olevassa yläosassa. 

Kaapissa on edellen vain se yksi kerros uutta väriä, tykästyin tuohon vähän äilehtivään pintaan niin kovasti, etten nyt aio siihen enempää edes laittaa. Se on tällai just eikä melkein täydellinen silmiini sekä sisustukseen.

The old cabinet with it's new paint on its place. I really love how the color fits in to the room and other furniture around it. I feel I made the best choice by sticking with my gut feeling when mixing the paint.

6 kommenttia:

  1. Osu ja uppos😊 Just niin sinua. Kiva kokonaisuus.

    VastaaPoista
  2. Se ON hyvä! Ihastun aina noihin vanhoihin kaappeihin.

    VastaaPoista
  3. Siitä tuli hyvä. Kiva väripari löytyy tuosta lampaantaljasta. Ja miten onkin niin sopivan kokoinen ja korkuinen tuohon paikkaansa.

    VastaaPoista