lauantai 27. helmikuuta 2021

Helmikuun ostoksia

Nythän se on niin, että minulla on mielessä tosi monta erilaista projektia, joihin olen hamstrannut jo hyvän määrän materiaaleja niiden toteuttamiseen. Yksi on tietenkin tuleva kesä, siihen kun pitää nopeimpien alkaa varustautua jo nyt. Ostelin jo tässä kuussa suvea silmällä pitäen uusia raidallisia tyynynpäällisiä kesäsohvaa piristämään ja pari suurempaa kukkapurkiksi sopivaa peltiämpäriä. Liinat ja vaalea peltiämpäri on ihan kaupasta uutena (liinat hömppälästä ja ämpäri puuilosta), peltiämpäri ja osa vanhoista tapettirullista Oldscoolin vintagevintistä Hämeenlinnasta sekä ihana pikkuinen Sorsakosken kattila kesän ensimmäisille uusille perunoille löytyi Brahen kirppikseltä Hämeenlinnasta.

Mielessä olevaa yhtä pöytäprojektia varten löysin sopivasti Suomen kasarmin aarteista pari kauniisti kulahtanutta leipälautaa. Niiden pinnassa on just sellaista patinaa jollaista olen vähän mietiskellyt  pöytään, jonka rakentamista itse olen alkanut näiden lautojen myötä hyvin vakavasti harkita.

Vanha käsin taottu petkele oli ihan must löytö juuri näille keleille ja onkin ollut jo kovassa käytössä ulkoportaiden jään alta esille kaivamisessa. Tämä on kaiken lisäksi niin kaunis, että sitä ei tarvitse piilossa pidellä vaan se voi olla ihan paraatipaikalla oven vieressä aina valmiina hommiin, jos siltä tuntuu. Sen löysin Lahdesta Kirpputori Kisällistä.

Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä ihan puhtaasti tv-ohjelman vaikutuksesta ostettu armeijan vanha pikkulapio. Tällaisen näin Puutarhakaudessa Johnilla ja hän kertoi, että ihan paras lapio työskentelyyn polvillaan ollessa, joten siitä inspiroituneena kun tämän näin, ostelin heti itselleni myöskin. Eikä yhtään haittaa että se on vieläpä noin kovin nätti, varmasti on ilo istutella näin sievän apulaisen kanssa. Tämän löysin myöskin Brahen kirppikseltä Hämeenlinnasta. 

Että vallan kivasti on täällä hamstaaminen sujunut ja pian toivottavasti pääsen jo muitakin ostoksiani testailemaan käytössä kun vain tuota petkelettä.

My recent fleamarket and other finds. I've started to prepare for the summer already even if it's still full on winter here. The warmth and sunshine makes one plan for the summer anyways. Cushion covers and flower pots are things safe to buy during winter, just need to keep them inside for a while more.
I also found some cool old boards that have made me think of building a table all by myself. Still need a few more old bits to make it a real old table, just put together by me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti