perjantai 13. huhtikuuta 2018

Kesää kohti petauksella

No niin, yksi petaus-unelma saavutettu kun sängyssä on vihdoin setti maastonvihreää pellavaa. Männä vuonna tästä jo uneksin, mutta kukkaro ei antanut myöten ostella kalliita, joten tein itse lohdutus-tyynyliinat, jotka auttoivatkin siihen silloin. 

Nyt sattumalta surffasin hömppälän nettiputiikissa ja huomasin myynnissä olleen juuri sellaista vihreää kun sillon kaipasin ja päätin siltä istumalta hankkia ne, tosin sen verran myöhässä että ne normaalin kokoiset oli jo loppuunmyyty. Mutta, hätäpä ei ollut moinen kun meille kelpasi yhtä lailla ne epänormaalin kokoiset, joita putiikissa oli vielä tarjolla. Peite on siis 140 x 220 ja tyynyliina 60 x70. Melko outo koko suomalaisille, mutta erinomainen meille. Mies nimittäin tykkää nukkua pelkällä pussilakanalla ja iso tyyny kainalossa. Sillä miehellehän nuo pellavat ovat eikä minulle, minä prinsessana vierastan pellavan lievää karheutta ja tykkään siitä vain poskeni alla. Ja sitä paitsi tuplapeittoa yksin käyttävänä olisi tullut varsin tyyriiksi ostella myös sellainen.

Ostelin sitten myöhemmin vielä myös nuo samaa sävyä olevat pitkät tyynyliinat koska ne omatekemät olivat väriltään tuon pussilakanan kanssa ihan väärät enkä pystynyt ajattelemaankaan että unelmasettini olisi epätäydellinen. Ja nyt olen ikionnellinen siitä että että on pellavaa ja on vihreää ja on nättiä!

Laitoin yöpöydällekin uusien lakanoiden kunniaksi vähän kukkasta esille. Tämä kimppu on viime syksynä siskolta saatu ja yhä vaan näyttää hyvälle ja kesäisen tuoreelle vaikka jo ajat sitten kuivua kupsahti. Säästin sen silloin koska niin sieväksi jäi ja hyvä niin, sillä on sulostuttanut elämääni jo monessa kohtaa tämä, on vaan silmiini jotenkin niin täydellinen tuossa ruukussaan.

Mutta hauskinta makuuhuoneessa on nyt se, että lakanat sointuvat täydellisesti tämän vihreää mehiläistä (?) esittävän opetustaulun väreihin. Tästä se kuume tuohon väriin varmaan alun alkaen pahemmaksi tulikin, kun tuota tuossa joka ilta ja aamu jalkopäässään on katsellut. 

Finally got the army green linen bedding I had been craving for but couldn't afford. Luckily it became such a hit color in bedding that some cheaper chains got it to their collection too and I found mine (at H&M Home). 

7 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Ihanat lakanat (ja onneksi jo loppuunmyydyt...ugh...)!
  Opetustaulun ötökkä taitaa olla joku lehtisarvisten (Scarabaeidae) heimoon kuuluva kovakuoriainen, veikkaisin saksanturilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kehusta ja väärin veikkaat, kyllä se joku mehiläisten sukuun kuuluva on, eikä lehtisarvisten.

   Poista
 3. Täydellistä! Ihana väri ja niin kaunis huone.

  VastaaPoista
 4. Oi, miten kaunis petaus ja ihanan sävyiset lakanat. Kaunis makuuhuone teillä!

  VastaaPoista