sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Lisää puuhaa

Tässä laatikoiden pesun lomassa (mies pesi) kerkesin hyvin aloitella tämän juuttinaruprojektin numero kaksi, eli kevätmessuilta bongatun idean rysävarjostimesta puutarhaan. 
Olin jotenkin varautunut siihen, että tämän tekemiseen menisi ikä ja terveys, mutta se tulla tupsahtikin valmiiksi ihan tuosta vaan, muutamassa tunnissa eilen illalla.

Tekeminen oli helppoa ja sujuvaa, joskin pölyistä, mutta sitäkin antoisampaa kun valmista tuli niin nopsaan. Rysästä tuli suunnitelmistani huolimatta aika kookas, korkeutta rapiat 80cm, mutta se on hyvä vaan että on näyttävä. 

Ja tietenkin kun halusin sen heti kuvata ulkona niin vesisadetta luvattiin koko päiväksi. Kuten näkyy en antanut sen haitata, vaan kuvasin äkkiä silti. Harmi vaan, etten puutarhakaluja ole vielä ennättänyt tuonne laitella, mutta hyvältä se niidenkin kanssa tulee näyttämään sitten.

Ja, jostain syystä, tavoistani poiketen SAIN otettua tekoprosessista kuvat, joten seuraavaksi laitankin tästä teille oikein hyvät, kuvalliset ohjeet, että kuinka tällainen tehdään helposti itse. Pysykäähän siis halukkaat kuulolla.

I made this DIY fyke net lampshade to my garden. It was so easy and fast to make. I also took good pics of the making process, so I can show you how I made this in my next post. Stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti