keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Valoa ja lakanaunelmia

Makuuhuone on tähän aikan vuodesta yksi lempparitilojani tässä huushollissa. Etelään antavasta ikkunasta tulvii vielä matalalla paistava aurinko sisälle ja valaisee tilan supervaloisaksi ja tekee huoneessa oleskelusta elämyksen.

Olen olut ihan supertyytyväinen noihin tilan säilytysratkaisuihin, ne toimivat tosi hyvin ja vievät minimaalisen vähän tilaa, näyttäen kuitenkin samalla mielettömän hienoilta silmiini. Täällä on ihana herätä joka aamu ja nähdä tämä sisustuksen lempparimaisemani.

Mutta lakanahammastani on alkanut kovasti kolottaa ja jotain uutta makuuhuoneen talvisiin ja viileän harmaisiin petauksiin on tulossa. Kuvissa pikkasen pilkistää uusi maastonvihreä pellavalakana ja sen seurana luonnonvalkoiset raidalliset tyynyliinat. Kunhan vielä yksi paketti saapuu postista saan petaus-unelmani valmiiksi ja pääsen sitä täälläkin esittelemään sitten paremmin.

My favourite views in this house is this row of cabinets in my bedroom. I just love to wake up to this view with the spring sun shining brightly through the window.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti