keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Simaetiketit 2018

Päätin tänä vuonna olla (suhteellisen) ajoissa ja suunnitella uuden simaetiketin, niinko minulla tapana on, vaikka se onkin nyt viime vuosina jäänyt vähän vähemmälle. Nyt halusin jotain simppeliä, mutta silti vanhahtavaa ja tulokseksi tuli tuollainen pyörylä johon olen varsin tyytyväinen.

Tulostin etiketit ihan tavalliselle vähän luonnonvalkoiselle piirustuspaperille, mutta nämähän voi halutessaan pistää vaikka ihan kunnolla värillisellekin.

Etikettien pulloihin kiinnitys tapahtuu oivaksi havaitsemallani systeemillä, eli vähän vedellä lantratulla erikeeperillä. Se pitää juuri sopivan lujaa, mutta lähtee helposti tiskivedessä irti. Tavallinen askarteluun tarkoitettu liimapuikkokin pitää vallan hyvin, mutta tästä tykkään itse enämpi, on varmempi.

Ja sitten kun ovat kuivaneet, näyttävät varsin söpöiltä nämä Ikean litraiset lasipullot uusien etikettien kera. Kannattaa muuten liimata etiketit pulloihin vasta sen jälkeen kun on sinne ensin sen siman lätrännyt, minä tein nyt näin päin kun sima on vielä ämpärissä ja tämän etiketin halusin saada nopsaan jakoon, joten tässä on, olkaapa halukkaat hyvät. Tulostaa vaan tämän allaolevan kuvan itselleen sopivaan kokoon ja sitten on simapullot nättinä sielläkin.

(Ja jos ei juuri tästä designistä tykkää voi vilkaista josko näissä vanhemmissa suunnittelemissani etiketeissä olisi omaan makuun mieluisampi vaihtoehto.)


The new free printable labels I designed for mead bottles for you to use, if you please. And if you don't like this one there's these old ones you can use too.

2 kommenttia:

  1. Kiva etiketti! Voisinkin napata tuon mallisi meidänkin pulloihin. Pullot kun ovat aika tylsiä paljaltaan.

    VastaaPoista
  2. Todella kiva etiketti. Varmasti pöllin omaan käyttöön:) Kiitos.

    VastaaPoista