lauantai 7. huhtikuuta 2018

Kesäunelma

Minun suurin unelmani tulevalle kesälle on se, että säät vihdoin sallisivat asuntovaunulla reissaamisen. Menneet kaksi kesää olivat tähän toimintaan aivan liian kosteat ja viileät ja reissut peruuntuivat yksi toisensa perään vaunun maatessa pääasiassa pihallani. Viime kesän saldoksi kirjattiin vain yksi reissu vaunu peräkoukussa, mikä on nyt tietysti luonut kovat paineet tulevalle kesälle ja hirveän vaunuilukuumeen mieleen.

Järven rantaan on päästävä tänä kesänä, kun aurinko paistaa ja ilma on leppeä. Mikään ei ole niin kivaa kun herätä tuosta "mökistä" järveltä puhaltavan vienon kesätuulen tuoksuun ja laineiden leppoisaan liplatukseen.

Onneksi järviä on suomessa monta, ei tarvitse tyytyä yhteen. Jos ne säät sallivat niin voin kiertää monissa erilaisissa rantamaisemissa ja parkata useimmissa ihan muutaman metrin päähän vedestä omiin, jo melkein vakiintuneisiin tontteihin.

Mutta ei siinä aina vettä tarvitse olla, vaunulla viihtyy erinomaisesti myös esim. pellon laidassa ja sen parkkaa melkoisen näppärästi melkeinpä minne vaan. Suuren tammen alla se näyttää ja tuntuu yhtä kotoisalta kun missä tahansa ihanassa kesämaisemassa muutenkin.

Joten tule pliis ihana kesä, tule vihdoin, kun oottanut oon niin.

The past two summers have been mostly rainy and cold here in Finland, so I haven't been doing much traveling with my little cute caravan. Now I have the biggest craving to get to park this cutie by a lake or a field and see friends and family and enjoy. Oh, please, please, please give me a proper summer this year.

2 kommenttia:

  1. Iik miten ihania kesätunnelmia kuvissasi!Toivon mukaan tulee lämmin kesä!

    VastaaPoista
  2. Voi minä ihan jäin haaveilemaan ja unelmoimaan näitä kuvia katsellessa. Kaunista ja lämmintä kesää odotellessa <3

    VastaaPoista