keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Myytäviä Manseen

Ja taas on aika keventää nurkkiaan. Siivoilin tässä jo jonkin verran tavaraa nurkistani myyntiin pöytääni ensi viikon Mansen blogikirpparille. Otanta on vielä aika kevyt koska homma on vasta aluillaan, vielä on kaappeja ja vinttiä penkomatta sekä ulkovarasto aarteineen. Tässä kuitenkin vähän osviittaa siitä minkälaista myytävää kirppispöydästäni sitten löytyy.

Kevennän liinavaatevarastojani oikein rankalla kädellä. Hyvää käyttökuntoista pyyhettä, pöytäliinaa ja verhoa ja osa jopa ihan uuttakin lähtee nyt edullisesti kiertoon kun tila alkaa tältä hamsterilta loppua. Pyyhkeet lähtee 1-3 euroa kipale.

Myös eri veikeä retro mannekiini on saanut häädön, somistakoon jatkossa jonkun muun kotia välillä. Tämä styroksinen neiti on kyllä varsin näpsäkkä kun siihen voi kiinnitellä nuppineuloilla asioita. Tämän saa pöydästäni omakseen kun lykkää mulle 15 euroa kouraan.

Myös astiakaappeja on pengottu ja sieltä vintage-aarteita löydetty. Tässä kuvassa nyt vaan muutama, kun osa on vielä tiskissä ja hinnat vielä mietinnässä. 

Tietysti otan mukaan myös omatekoisia kippoja ja kuppojakin, koitan mahduttaa vähän kaikkea koko valikoimasta, jonka näet tästä linkistä.  Etukäteisvarauksia kannattaa kuitenkin niistä tehdä, jos haluaa ihan varma olla, ettei ilman jää (Huom, vain noista kauppani astioista, kirppiskamoja en varaa etukäteen). Sähköpostilla viestiä vaan ennen tapahtumaa. Ja hei, mulle voi maksaa nyt myös kortilla! Tulossa on mieletön kattaus kaikkea kivaa, tule ihmeessä paikalle jos vain pääset! Muiden bloggaajien sneak peekit myytävistä aarteistaan löydät parhaiten tästä tapahtuman facesivulta, klik!

Sorting through my treasures to sell at the Mansen blogikirppis on the 22 of this month at Väinö Linnan aukio 13, Tampere, Finland.

1 kommentti:

  1. Paljon olet kaikkea kivaa löytänyt kirpparille!Minä tykkään myös laittaa tavarat kiertoon,jos niitä ei ole vähään aikaan tarvinnut.

    VastaaPoista