perjantai 13. lokakuuta 2017

Rento roikuskelija

On nyt pian viikon roikkunut olohuoneen katossa jokin kummallinen riiputin. Sinapinkeltaista ja vihreää samettikangasta ommeltuna yhteen tuolleen raidalliseksi. Ihmiset ovat ihmetelleet, että mikäs se tuo nyt oikein tuossa on. No, sehän on vaan yksi keskeneräinen projektini taas, ei mikään sen kummallisempaa.

Joskus tehdessään iskee vain sellainen tenkkapoo, ettei tiedä miten siitä pääsisi ja silloin saattaa jäädä homma kesken lojumaan. Minun tenkkapooni on nyt se, että pitäisi jaksaa purkaa yksi todella pitkä ja todella pieleen mennyt sauma ja ommella se uusiksi. Aivan liian tuskallinen edes ajateltavaksi juuri nyt, mutta eiköhän se tässä parin päivän sisään rupea siitä ratkeamaan kun vähän antaa sen ajatuksen makuuntua ensin.

Ja että mikäs se nyt on tämän projektin nimi sitten? No se on sellainen katosta roikkuva kankainen sirkusteltta talossa välillä vierailevien pikkunaskalien iloksi. Ajattelin hyödyntää varastoissani lojuneet vanhat samettiverhot uusiokäyttöön ja mikäs sen parempaa käyttöä kun jokin hauska. Ja hauskahan tästä tulee, vaikka tekeminen nyt vähän takkuileekin.

I decided to re-use my old velvet curtains I had in the storage by making them in to a vintage looking circus tent for the amusement of the occasional kid visitors we have here. Doesn't look much yet. There's the roof of it just hanging limb. I messed one really long seem and need to undo it first until I can finish the rest of this. Just been so not up doing it yet, even tough I can't wait to get this finished. I'm sure it's going to look fun when I get it done. Just need to fix that one error before that... Sigh.

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä kiva idea.Lapset tykkäävät!

    VastaaPoista
  2. Tuosta tuli mieleen juuri Metsäntyttö-blogissa näkemäni hänen tekemänsä hame, ruskea-kelta raidallinen :) Mitähän raidallista vielä löytyy :)

    VastaaPoista