tiistai 31. lokakuuta 2017

Panostus viherkasvien viihtyvyyteen

Olohuoneeseen tuunaamani lasilaatikosto on toiminut oikein hyvin kasvipöytänä. Pääsevät nyt ikkunan äärelle kaktukset nauttimaan syksyn vähäisestä valosta. Ja silloin kun valoa ei ole laitetaan sitä sähkölampusta lisää. Lampun kupu löytyi kesäreissulta Lundagårdiin ja siitä syntyi helposti valmis johtosarja lisäämällä juuri sopivan kokoinen kasvivalaisin ikkunan eteen.

Toinen hyvä löytö kukkapöydän yhteyteen on ollut tämä viehkeä vanha rihvelitaulu. Siihen saa nyt näpsästi lahopäinen kukkien kastelija kirjoittaa ylös sen milloin ovat viimeksi viherkasvit virkistäytyneet Pysyy paremmin kärryillä eikä tarvitse peljätä, että vedenpuutteeseen kuolisivat nämä.

I've been the worst to keep my houseplants alive in the winter. It's been too dark and I often forgot to water them too. Now I have a place in front tof the window, with a lamp and a small chalk board to remind me when to water them. I think this winter I might have a better chance with these green guys.

1 kommentti:

  1. Tuo rihvelitaulu on loistava idea. Otin heti itsekin käyttöön tuon menetelmän. Liian usein ovat kasvit kärsineet minun huonosta muistista.

    VastaaPoista