keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Tuo pari yrttiä

Sanoin miehelle että tuo pari yrttiä, kun hän kertoi olevansa menossa vierailemaan yrttikasvattamoon tässä päivänä eräänä ja hänhän sitten toi - nimittäin yhdeksän yrttiä. Mieheni käsite parista on kovin lavea, mutta eipähän tuo haittaa onpahan nyt yrttiä.

Ja mikä parasta, kun pohdin että minne nuo kaikki yhdeksän saan, niin tajusin että kerrankin tällä suutarin lapsella on kenkiä; porstuan kippo- ja kuppokaupassani oli valmiina juuri tarpeeksi  yrttiruukkuja näiden säilytykseen. Ja toiseksi parasta, että vaikka täällä on pimeää kuin Mordorissa niin minullapa on tuossa tiskillä sopivan valoisa paikka yrttösille männä talvena asentamani kasvilampun ansiosta. Pysyvät tuossa tuomassa iloa silmille ja vatsalle vielä pitkään noiden ansiosta.

Told my husband to bring me couple of herbs when he was visiting a herb plant the other day and he came home with nine. Luckily I had my hand made pots for herbs in stock so I just ran to the porch and got enough to store them. And luckily I also had a lamp for plants installed in my kitchen, makes it so much easier to keep these alive longer cause it's dark as Mordor here, been rainig the whole week. Herbs, yay!

2 kommenttia:

  1. Hienoja yrttejä! Meillä juuri asennettiin samanlainen lamppu pienoiskasvihuoneeni päälle, vain yrtit puuttuvat :) Kuinka monta tuntia poltat lamppua päivittäin?

    VastaaPoista
  2. Ihan miten sattuu polttelen lamppua päivittäin. Yleensä kun muistan laittaa päälle, mutta joskus ihan aamusta iltaan.

    VastaaPoista