perjantai 6. lokakuuta 2017

Keramiikkaa kaupan

Niin hirveästi on kiirettä tässä pitänyt että meinasin ihan unhoittaa postailla kuvaa keramiikkalastista jonka tuonne Mansen blogikirppikselle mukanani otan.  Minulla on nyt niin iso satsi tuota kirppiskamaa ettei pöydän reunalle kovin isoa tilaa näille käsin tekemilleni astioille jää, mutta jotain nyt kumminkin. Näissä kuvissa suunnilleen koko satsi minkä sinne ajattelin ängetä, mutta jo jotain erityistä on mielessä tai tahdot varata jotain niin rohkeasti sähköpostia vaan laittamaan (internetversiossa vas. ylhäällä), niin pistän etukäteen syrjään tai otan enemmän matkaan (jos minulla sattuu olemaan).  Kun on niin montaa sorttia tarjolla ei yhtä lajia mahdu kun muutama mukaan muuten.

P.S. Minullehan ei sitten taaskaan kelpaa muu kuin käteinen paikan päällä, niin kuin monelle muullekin myyjälle. (Osalla onneksi muut maksutavatkin käytössä).

The batch of my hand made pottery I'm bringing with me to the Mansen blogikirppis next sunday. There's lots of dishes but not that many particular ones, so if you want to make sure you get what you want, email me (address on top left, internet version) and I'll put it aside for you or take more with me.

1 kommentti:

  1. Siis niin kauniita etten kestä ;) Upeasti tuo saven oma väri kuultaa tuolta lasitteen alta. Kyllä olet taitava!

    VastaaPoista